0 oy
174 göst.
Doğum kategorisinde (360 puan)
kapalı
Çok şükür bu sabah doğum yaptım istemeyerek de olsa spinalle oldum ama sahane Bi hismis bebegin ilk sesini duyup görmek..  ama maalesef yoğun bakıma aldılar nefesi yetmiyormuş:( yanımda değil bebeğim insallah kısa zamanda gelir yanıma dualarınızı esirgemeyin..
Gebelik haftası Bitti
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(882 puan)
İnşallah en kısa zamanda iyi olur ve yanına gelir canım. Gözün aydın olsun . Spinal anesteziden sonra ağrı nasıl oluyor ? Genel anestezide direk ağrı sancı ile uyaniliyormuş . Siz şuan nasılsıniz? Kaç saat sonra yuruyebildiniz ? Kaç haftalık doğum yaptınız?
(360 puan)
Valla canm hiç ağrı acı hissetmedim küçücük Bi iğne yaptılar belimden onu bile masaj yapa yapa yaptı doktor hanım sagolsun ameliyathanede bebeğimi de gördüm çok güzel Bi histi 3 buçuk saat sonra ayağa kalktım yürüyorum şu an yemek de yiyorum sata göre 38 ultrasona göre 39+6 oldu dogumum cnm
(882 puan)
Maşallah canım güzel bi doğum olmuş şükür . Darısı benim başıma. Önceliğim normal doğum. Olmaz sezeryan olacak derlerse spinal olmak istiyorum bende . Benimde güzel hatırlayacağım bi dogumum olur inşallah :)
(360 puan)
İnşallah canm valla 3. Dogumumdu bu keşke bundan öncekileri de spinal olsaymışim dedim o kadar rahattı..
(882 puan)
Maşallah canım
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
Cnm sağlıkla huzurlu bir şekilde büyüt bebeğini en kısa zamanda alirsin kucagina ins 

Kaç dk sürüyor sezaryan ve o yaptiklari iğne belden oluyormus çok aciyormu benim ilk hamileligim tecrubesizim daha var ama her geçen gün yaklaşıyorum hem heyecan hem korku 2 bir arada ne yapacagimi bilmiyirum biraz anlatirmisin ve hastane de kaç gün kaldin
(360 puan)
Daha hastanedeyim cnm sabah 10 buçukta bebeği aldılar 1 saat sonra da ben çıktım ama Bn tüp bağlama işlemi de yaptırdım ondan biraz uzun sürdü o iğne hiç acimiyo ne sonda ne başka bise sadece hissizlik geçerken basliyo ağrılar ama ağrı kesici vurdular geçti o kadar Bi acı yok şükür ayağa kalkarken biraz zorluyor kalktıktan sonra da Bayaa yürüyüp gelip uzanıyorum işte.. gaz çıkardığım gün çıkaracaklarını söylediler..
(58 puan)
Sonda iğneden sonrami takiyorlar
(360 puan)
Yok cnm daha ameliyathaneye gitmeden takiyorlar odada ama acimiyo ki neden bu sondayı gözde buyutuyorlar anlamiyorum
0 oy
(833 puan)
Sağlıkla kavuşun inşallah kaç haftalık doğum yaptiniz 
(360 puan)
38 haftalik cnm inşallah biran önce kavuşuruz bebisimle..
(833 puan)
Erken değil miş kavuşursunuz hiç merak etme annesi ☺️❤️
(360 puan)
İnşallah ♡ hala hastanede haftalik olduk ama alamadım bebeğimi..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 813 göst.
0 oy
7 cevap 453 göst.
0 oy
9 cevap 842 göst.
24 Kasım 2021 Doğum kategorisinde Sngl&17 (432 puan) sordu

648,905 soru

3,419,287 cevap

4,250,431 yorum

183,421 üye

...