0 oy
172 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)

image

 merhaba güzel anne ve anne adaylari ilk nstmize girdik 27 haftalik hamileyim doktorum nst de sancilarimin basladigini soyledi erken oldugu icin de yatis dedi ama lakin ben cok samimi bulamadim doktoru baska bir doktora gidicem insallah o sure zarfinda sizlerinde baslarina böyle bir sey geldimi sanci gozukuyor mu burda ara ara karnim sertlesiuor ama dayanilmicak gibi degil nst ye bakicam diye bir iki kalkmaya bakmaya calistim o sanci olarak yansimis olabilir mi acaba ????? Lutfen cevaplarmisiniz..
Gebelik haftası 27. Hafta

2 Cevap

0 oy
(411 puan)
Biz daha girmedik geçmiş olsun erken doğum riskinizmi vardı bizdede toplanma oluyor ara ara ama sancı yok sukur
-Reklam-
0 oy
(106 puan)
Soruya soruyla cevap verecem kizlar kb bende 27 haftalık ikiz hamileyim karnımın arada sertleşiyor erken doğum riskim var karının sertleşmesi erken doğum belirtisidir?
(0 puan)
22 haftadamdan beri sutum cok fazla sık sık takip ediliyorum ve 27.haftamda adet olcakmışım gibi ağrım vardı ve karnımda sertlesmw oluyordu acile gittim nstye bagladılar sancım çıktı yatıs veriyorlardı istemedim duzenli takip edildim. Ve evet sancıyı pek hissedemeyebilirsiniz başlagıçsa eğer ama sertlesme erken doğum belirtisidir bir muayene olun isterseniz.
(0 puan)
22 haftadamdan beri suyum cok fazla sık sık takip ediliyorum ve 27.haftamda adet olcakmışım gibi ağrım vardı ve karnımda sertlesmw oluyordu acile gittim nstye bagladılar sancım çıktı yatıs veriyorlardı istemedim duzenli takip edildim. Ve evet sancıyı pek hissedemeyebilirsiniz başlagıçsa eğer ama sertlesme erken doğum belirtisidir bir muayene olun isterseniz.
(106 puan)
Yarın için muaynem vardı zaten doktoruma sorayım  o zman bilginiz için teşekkür ederim
Şuan kaç haftalık msiniz erken mi oldu peki dogumunuz
(0 puan)
Şuan 30 haftalığım hayür doğmadı daha ama hala erken doğum riskim var hala biraz daha bekle oğlum keşke
(106 puan)
Maşallah inşallah bekler ve sağlıcakla gelir yavrularımız zamanında

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
7 cevap 486 göst.
0 oy
1 cevap 141 göst.
0 oy
2 cevap 399 göst.

648,963 soru

3,419,468 cevap

4,250,655 yorum

183,434 üye

...