0 oy
46 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
kapalı
Merhaba tecrübeli anneler size bir sorum olucak adetimden 4 gün geçti kan verdim 242 çıktı ama tekrar kan vermemi söylediler şimdi gebemiyim anlamadım?gebeysem neden ikinci kere kan istediler? Başına bu durum gelen var mı varsa beni aydınlata bilir misiniz çok sevinirim
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(12,698 puan)
Evet gebelik var, gebeliğin sağlıklı olup olmamasını beta hcg hormonunun artışına bakarak anlıyorlar. Düzenli bir artış göstermeli. Bu yüzden 2 güne bir test vermelisiniz. 1000in üstüne çıktığında artık test yaptırmak zorunda değilsiniz doktorunuz aksini söylemezse. 242 beta değeri daha düşük şimdi ultrasona girseniz kese görünmez. Bu yüzden testi tekrarlamanız istenir. Bu size özel değil bütün gebelerin yaptığı rutin bir iştir. 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 353 göst.
0 oy
0 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 386 göst.

1,453,289 soru

23,856,093 cevap

320,130 kullanıcı

...