0 oy
125 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (133 puan)
Kızlar merhaba perinatolojiden detaylı USG için randevu bakıyorum ama genelinde detaylı USG yapılmaz yazıyor. Daha önce giden var mi hangi hastaneye gittiniz nereden aldınız?
Gebelik haftası 16+1

4 Cevap

+1 oy
(205 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende çok uğraştım başta hiç bişey anlamadım o yüzden seni anlıyorum bölüm olarak antenatal diye geçiyor oda ayrı bölüm olarak çıkmıyor direk kadın hastalıkları ve doğum bölümüne girip bakacaksın hangi yakadasın bilmiyorum Anadolu'da Zeynep kamilde var oda sayılı yapıyor bu ultrasonu çok uğraşlarım sonucu MHRS den o bölüme randevu gördüm ama sadece öğlene kadar vardı benim daha vaktim gelmediği için alamadım oda şöyle oluyor direk anasayfada göremiyorsun doktorun randevularına giriyorsun orda altta ayrı bir bölüm olarak açılıyor antenatal diye kısacası çok zor ve nadir bulunan bir randevu o yüzden mhrsden zor tek tek doktorlara bakmak gerekiyor yani 182 yi arayıp antenatal bölümünden randevu alcam dersen o sana direk söyler var yada yok ben öyle yapıcam son 15 gün kala inşallah yardımcı olabilmişimdir bebeğin ve senin için sağlık dilerim hayırlı olsun:)))
-Reklam-
0 oy
(2,905 puan)
Istanbulda bir-tek Zeynep  kamil yapiyor oda randevu cok zor perinetoloji ozelde bakdra bilirsin 
(127 puan)
Avrupa yakasında Başakşehir Çam Sakura Hastanesi'nde yaptırdım orda da var talep aç doktorların ismini oğren favoriye ekle sonra onlara talep iç böyle kısa sürede alırsın dikkat et 23. Haftadan sonra yapmıyorlar orda ben 20. Haftada yaptırdım 40 dk civarı bakti
0 oy
(42 puan)
Göztepe Süleyman Yalçın şehir hastanesinde reyhan ayaz bilir renkli ultrason çekiyor. Saat sabah 10 da randevular açılıyor bilginiz olsun. 
(205 puan)
Aa takibe alayım teşekkürler:))
0 oy
(50 puan)
Avrupa tarafında çam sakura, bakırköy Dr Sadi konuk hastenesi, Gaziosmanpaşa eğitim araştırma hastanesi, Kanuni hastenesi yapıyor ama randevu bulmak neredeyse imkansız telenunuza bildirim açın birde sabah 10 da randevular yenileniyormus o zamn bakın ben öyle aldım.Tam 10 da girine dk sında bitiyor 
(133 puan)
Peki renkli ultrason görüntüsü veriyorlar mı devlette
(50 puan)
Çarşamba günü gidicem ben de
(133 puan)
Hangi hastaneden buldunuz acaba randevu
(50 puan)
Dr Sadi konuk hastenesi buldum

648,938 soru

3,419,389 cevap

4,250,584 yorum

183,427 üye

...