0 oy
145 göst.
Doğum kategorisinde (24 puan)
kapalı
Güzel anneler 35. Haftadan beri sancılarım var ama hala açıklığım yok şuan 37+4. Haftatayım sancılar attı ama hala açıklık yok ve hastanede yatıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mıydı?  Suni sancı verdiler mi açıklık olsun diye??  Ya da kendi  sancılarının açmasını mı beklediler??? 
Gebelik haftası 37+4
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

1 cevap

0 oy
(368 puan)
Aynı şekilde benim de sancılarım vardı boşuna hastanede bekleme. Kendi acilman olmayınca doğumu baslatmiyorlar. 38 haftayı doldurmanı beklerler. Bence orda yaptıkça pisikolojikmen yipranirsin acikligin yoksa bekleme derim.
(24 puan)
Bende yatmak istemiyorum açıkçası yarın bir karar verilecek insallah.  Tansiyon da yüjsekti ondan da gebelik zehirlenmesi bakıyorlar. Kendi samcım dan olsun istiyorum doğumum dua edin lütfen
(368 puan)
Rabbım hakkında ve bütün gebe insanların hakkında hayırlısını versin. İnşallah gönlünüzden geçen nasip olur. Evet insan Bi an önce yavrusuna kavuşmak istiyor ama biz ne yaparsak yapalım Rabbım herseye Bi zaman belirlemiş. Ne 1 saniye önce ne 1 saniye sonra. Bence orda daha fazla durup kendinizi ve bedeninizi yormayın . Gene de kendiniz bilirsiniz.
(24 puan)
Aynen dediğiniz gibi inşAllah çıkacağım bugün
-Reklam-

651,103 soru

3,427,606 cevap

4,260,159 yorum

184,027 üye

...