0 oy
168 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (828 puan)
30 lara düstü. Yarin tekrar kan vericem. Bi tanidik oruc tuttugun icin mi acaba degerlerin dusuyor dedi bende sanmiyorum ne alaka dedim. Ama boyle bir ihtimal var ki ya? Aylarca istifra edip yemek yiyemeyenler de oluyo normal olarak. 

4 Cevap

0 oy
(149 puan)
Oruc ile alakası yoktur. Muhtemelen saglık sız gebelik ve düşük oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,618 puan)
Gebelik sonlanmış malesef. Zaten gebeligin ilk ve son 3 aylarında doktorlar tavsiye etmiyor.
0 oy
(11,325 puan)
Gebeliğin başında oruç tavsiye edilmez. Hatta hiçbir döneminde tavsiye edilmez ama betanin düşmesi oruçla alakalı değildir. Büyük ihtimalle sağlıksız gebelik olmuş. Ondan dolayı. 
(828 puan)
Artık yükselmez deger degil mi. 80 ler den 30 lara düstü. Dis gebelik degil kimyasal sanirim.
(11,325 puan)
Dış gebelik bambaşka ve tehlikeli bir durum. Kimyasal gibi duruyor zaten beta 80di diyorsunuz. Çok yükselmeden geri inmiş. Artmaz, zannetmiyorum bu saatten sonra ama üzülmeyin. Üzülmeyin demek kolay, insan hayal kırıklığına uğruyor aslında ama kimyasal gebelik düşük gibi değil. Çoğu kadın farkında bile olmadan geçiriyor belki de. 5-6 düşükten sonra bile sağlıklı bebek dünyaya getirenler var. Demek ki oluşan bebek sağlıksızdı hatta daha bebeği bırakın kese bile olmamıştır. Vücut sağlıksız bir bebek büyütmektense onu atmayı tercih eder. Vücudun kendi kendine geliştirdiği bir yöntem. Merak etmeyin gelecek ay hamile kalabilirsiniz yine.
(828 puan)
Kimyasal gebelik gecirdikten sonra degil de sene sonuna hamile olsam yine saglikli gebelik olmus olur mu
(11,325 puan)
ne zaman isterseniz o zaman olabilir tabi.
(828 puan)
Tesekkur ederimm
0 oy
(637 puan)
Hayır tabiki ya ne alaka kimyasal gebeliktir yükselip düşmesi onu gösterir bı haftaya kanama başlar canm yeteri kadar dollenememe sonucu tutunamamsi sonucu vicut atar buda kimyasal gebelik denir
(828 puan)
Neden döllenememe oluyor. Az iliski oldugu icin mi yada yumurtlama zamanlarin da pek olmadihi icin ilabilir mi
(637 puan)
Eşinizin sprem sorunu olablr hareketlilik hacim hız sorunu gibi sebepler olablr nedeni benm eşimde de kalitesi düşük hacim ve hareketlilik düşüktü tedavi gördü ilk ay kaldım
(828 puan)
Benim ilk gebeligim de kimyasal olmustu. 6 ay sonra kizima hamile kaldim suan 2 bucuk yasinda. Tekrar hamile kaldim. Oda kimyasal oldu. 4 ay ugrasmistik hamilelik icin.
(637 puan)
Eşiniz bi üroloji bölümüne gözüküp bı sayım testi versin canm
(828 puan)
Tamam canim tesekkur ederim

653,837 soru

3,438,368 cevap

4,271,854 yorum

184,754 üye

...