0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (132 puan)
Kızlar Aralık ayında beta değerim 892den 568e düştü sonra tekrar 778e çıktı ve şüpheli gebelik diyerek doktor kürtaj yaptı. Çok özür diliyorum ama iki aydır korunmayı bıraktık. Adetime henüz 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım hep negatif çıkıyor. Geçen gün gebelik testi içindeki prospektusu okudum "son 6 ay içinde kürtaj veya düşük varsa test hatalı çıkabilir" ibaresi var. Şunu soracağım kürtaj sonrası evde gebelik testi yaptığınızda adetten önce mi sonra mı öğrendiniz gebeliginizi??

3 Cevap

0 oy
(11,191 puan)
Ben hiç kürtaj olmadım o detayları bilmiyorum ama kan verin bence garanti sonuç olur
(132 puan)
6 gün var henüz ama belli olur herhalde demi
(11,191 puan)
Yumurtlama gününde olduysa olabilir ama bence bekleyin biraz daha. Adetim 3 gün geçmişti onda bile 152 idi benim beta
(132 puan)
Anladimmm teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(629 puan)
Bende ocakta kürtaj oldum sizinki. Nıye oldu anlamadım kese bebek görünmedi mi? Bende ilk adetden sonra korunmayı bıraktım ıkınci adeti oldum gebe kalmadım bu ay da 9 gün fln var ama umudum yok belırtıde yok gebeliğe dair belirti varmi bence varsa yapın uokda bekleyin adet düzene tam girmıyo zaten benm normal olduğum şekilde olmadım 2 gün geç oldum ikin adeti ve geçti dedım az daha kanamam oldu uzadı belki daha fazla zamanda olur adetim uzadığı için  adet gününu bekle yada bir iki gün önce de yapablrsn negatif çıkmış galiba ama erken şuan test için sonradan da çıkabilir kürtaj la anlakali olduğunu düşünmüyorum gün yakın olsa varsa çıkar zaten 
0 oy
(31 puan)
Hatalı çıkabilir derken düşükten sonra da hormonlar vücutta kaldığı için gebelik yoksa da pozitif çıkabiliyor. Bana da öyle olmuştu kürtajdan sonra 2. adetimden önce test yaptım pozitifti sonra adet oldum. Bence gebelik varken negatif çıkma durumu olmaz tersi için geçerli o.

648,120 soru

3,416,301 cevap

4,246,764 yorum

183,187 üye

...