–2 oy
300 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (5 puan)
yeniden gösterildi

Kızlar merhabalar. Hamile olduğumu da burda konusmustuk..bazı arkadaşlarım keseden tahmin yaptığını söylemişti. Merakımdan sorsam cevaplayan olur muu

image

image


Gebelik haftası 8+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+5 oy
(1,936 puan)
Şu an en önemli haftadalardasınız ve bu haftalarda derdiniz fasulye kadar bebeğin cinsiyeti değil, sağlığı olmalı. Sokaktan şu fotoğrafı çekip atacak kadar nedir bu cinsiyet merakı! 
(5 puan)
Umarım egonuz tatmin olmuştur +5begeni ile... Fotoyu benim cektigimi nerden biliyorsunuz? Ya da özetle hakkımda ne biliyorsunuz... Kalbiniz ve düşünceleriniz ile size iyi yaşamlar diliyorum.
-Reklam-
+2 oy
(1,048 puan)
Daha bebek kendini bilmio cinsiyet diorsnz saka gibi ya ayrica keseye gore cinsiyet belirlenmez ileriki haftalarda doktrlar tahmin yapar tabi ama o insanlar bunun egitimini aliorlr ve uzmanlasmak icn senelerinj veriorlr onlar bilemicek de burdakiler mi bilcek keseye gore allahim bu kafadaki insanlarda cocuk buyutecekler ya ben ona yaniorm valla cocuk sahini olmak icinde ehliyet lazim biranonce  
(5 puan)
Oooo bakıyorum da yargı dagitmissiniz neyi biliyorsunuz da hakkımda bu cümleleri kurabiliyorsunuz...  Çok şey söyleyebilirim ama susmayı tercih ediyorum..
+1 oy
(72 puan)
Öyle bir şey yok canım, kesenin olması gereken sabit ve düzenli bir yapısı vardır. Kese şeklinin düzgün ve normal olması sağlıklı gebeliğin de bir göstergesidir. Doktor dahil bu dönemde kimse keseden cinsiyet tahmini yapamaz. Rabbim sağlıkla ve zamanında kucağına/kucağımıza almayı nasip eylesin. :)
(5 puan)
Teşekkür ederim.
(72 puan)
Rica ederim, sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah. :)
+1 oy
(4,584 puan)
Cinsiyet postları sohbet bölümünden paylaşılıyor. Keseye göre cinsiyet tahmini mümkün olsaydı bunu doktorlar da yapardı. Sağlıkla büyüsün inşallah. 
+1 oy
(5,661 puan)
O arkadaslar tamamen uydurmaca is yapiyorlar . Keseden doktor nasil yapamiyor tahmin
0 oy
(546 puan)
Canım benim 21 haftalık bile tam net belli oldu daha sonradan bile bacakları hep kapalı bir şey söylemediler sizinki daha çok küçük sağlıklı olsunlar
(5 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(599 puan)
Allahim yarabbim bizde o hafftaları gectik alkahtan tek düşündüğüm bebeğimin sağlığıidi daha bebeğin cinsiyeti bile yeni oluşuyor ne bu acele 12 haftadan sonraa zaten doktor görürse söyler buradakiler kiz  tada erkek dese cinsiyetini öğrenmişmiolacaksinuz k söyleyenlerde atıyordur kafadan inanmayın yani
(5 puan)
Bebeğim ile ilgili ne düşündüğümu ya da hissettiğimi gorebiliyorsaniz saygı duyuyorum..  teşekkürler. Düşünceleriniz için.
–3 oy
(604 puan)
Erkek gbi kese sanki
(1,936 puan)
Hey Allah'ım!
(5,661 puan)
:)))))) sanki kiza da benzio bence yaaa!!!
(1,936 puan)
Bana %50 kız, %50 erkek gibi geldi :D
(604 puan)
Kızımın yuvarlaktı
Şimdiki gebeligim böyle ve erkek
Tahmin yani:D

649,715 soru

3,422,344 cevap

4,254,163 yorum

183,628 üye

...