0 oy
155 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (11,244 puan)
Merhabalar. şeker yüklemesi yaptıracağım. Randevu öğleden sonra. Açlık kan şekerim çok düşük. O saate kadar aç kalsam bayılırım kesin. Doktoruma da soramadım daha, aşırı kalabalık. Randevuyu sabaha da alamıyorum. Depremden dolayı hastane boşaltıldı ve şu an geçici yerinde öğleden sonra muayene ediyor sadece.

Başka bir hastaneden randevu alsam 1 önceki gün test yaptırsam olur mu? İlla kadın doğumdan mı randevu almalıyım. Dahiliye de olur mu?

4 Cevap

0 oy
(409 puan)
Doktorum 8saatkik  açlık demişti doğru sonuç vermeyebilir birşey yerseniz 
(11,244 puan)
O zaman hafif şeyler yemek gerekebilir, teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
Merhabalar, kan tahlilleri sabah alınıyor hep ama sizin ekstra bir durum hastane saatlerinden dolayı bence doktorunuza danışın bana şu saatten sonra birşey yeme denmedi ama sabah aç gel su dahi içme demişlerdi. Sağlıklı bir gebelik dilerim.
(11,244 puan)
Valla inşallah sorabilirim, teşekkür ederim
0 oy
(525 puan)
Canım ben dahiliyeye gittim beni kabul etmediler. Bende senin gibi aynı durumdayım açlık kan şekerim düşüyor ve kara kara düşünüyorum nasıl dayanacagim ben diye. Benimde yarın randevum. Randevu saatinden 8 saat oncesine kadar ac olman gerekiyor ki dogru sonuc versin. Bende hiç umursamadim şimdiye kadar da kan sekeri için kan verecegim zamanlar sabah kahvalti yapipta gittim. Aradan 3 saat geçsin diyelim kan verdim açlık kan şekerim haliyle yüksek çıktı. Onemsemedim geçiştirdim hep. Ama yarın malesef ayilsamda bayilsamda aç gidicem mecbur. Şeker yüklemesinde bi de yiyerek gittim diye yüksek çıkmasın şekerim. Diyemezsinde ben tok gelmistim ondan çıktı böyle diye. Dahiliyede kabul etmiyor ben şansımı denedim istersen sende şansını dene ama. Bizim burda dahiliye kadın doğuma git biz bakmıyoruz hamilelere dedi. 
(525 puan)
Şeker yüklemesi için doktorunuz size kayıt açıp bildirdimi ? Arkadaşın da dediği gibi doktor randevusunu beklemenize gerek yok. Bende randevu ile gittim seker yüklemesi için sisteme yazdılar haftaya Çarşamba yaptır dediler. Ben yarın direkt olarak kan alma birimine gidicem doktora uğramadan. Valla elimden geldigince gece yiyip yaticam. Sabahta erken kalkıyorum saat 6 buçukta. Saat 10 gibi gitsem. Daha önce tok karina gidip hep açım diyerek vermiştim yüksek cikti haliyle sonuçlar. Yazarım sonuçları sizede. İnşallah şeker meker çıkmaz ikimizdede.
(11,244 puan)
Direkt randevu aldım, üniversite hastanesi olduğundan sekreterinden randevu almıştım. Ona gidip sorayım. Dediğiniz gibi olursa çok iyi olur. Aynı gün bile olsa öğleden sonraya sonuç çıkar hiç sıkıntı olmaz.
(11,244 puan)
Valla doktor açlık kan şekeri düşük olunca olmaz büyük ihtimal dedi. Umarım çıkmaz valla teşekkür ederim
(525 puan)
Sabah erkenden gidip sekreterine bugün muayenem vardı randevum var şeker yüklemesi yapılması gerekiyor deyin. Size giris yapar ve sabahtan halledersiniz. Sonuçlar ogleden sonraya çıkar. Hiç boşuna beklemeyin oglene kadar. Sekreteri halleder hemen. Benim 1 hafta öncesinden sisteme giriş yaptılar. Sorun olmaz erkenden gidip rica etseniz. Kaydınızı yaparlar hemen.
(11,244 puan)
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(196 puan)
Dr bana randevun öğleden sonra bile olsa sabah erken gel, sekretere şeker yüklemesi yapılacağını söyle, bir an önce ver kanını,  aç bekleme demişti. Sonuçta muayeneyi öğleden sonra da olabilirsin, doktorla işin yok şeker yüklemesi sırasında. O sadece Sonucu görecek 
(11,244 puan)
Bu olursa çok iyi olur, teşekkür ederim soracağım bunu
(525 puan)
Sizde bu arkadaşın dediği gibi yapın muhakkak kabul ederler.

648,907 soru

3,419,291 cevap

4,250,443 yorum

183,421 üye

...