0 oy
372 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (35 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar biraz özel olacak ama sormadan da duramadim. 22 haftalık hamileyim eşim hamilelik sürem boyunca benden uzak duruyor. Bu konuyu konuştuk bana ve bebeğe zarar gelir diye korktuğunu söyledi.  Ona yanıldığını söyledim öyle bir durum olmadığını için rahat olsun dedim ama fayda olmuyor. Bu durumda ne yapmalıyım bilmiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı. 
Gebelik haftası 22+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

+1 oy
(378 puan)
Basta benin eşim de nolacak şimdi diyip garipsemişti sorun olur gibi hissetmişti sanırım ama bilimsel gerçeklerle şemalarla anlattım alakasız iki yer sadece yakınlar birbirine ve risk yoksa faydalı bile falan gibi sözlerle ikna ettim bir daha da sorun yaşamadık.

Siz de izah etmek için benzeri şeyleri deneyin denemediyseniz
(35 puan)
Konuştum ama faydasız maalesef
-Reklam-
0 oy
(189 puan)
Maalesef bnm eşim hiç öyle düşünmedi korkmadi bişey olur dese de hiç uzaklasmadi bnden öyle yapınca insanın zoruna gider bnm düşüncem öyle yaa :(
(35 puan)
Gerçekten çok haklısınız. Ben mümkün oldukça ona ilgi gösteriyorum (çok pohpohlamadan). Bı dediğimi ikiletmez ama ilgi başka. İnsan bu dönemde ilgi sevgi istiyor.
(189 puan)
Evet bn bu akşam da durup dururken oturup ağladim ..çok zor bı dönem gibi geldi bana bu akşam böyle oldum iki tane kızım var akkksama kadar onlarla ilgileniyorm bünyem gücüm yetmiyor artık bnde ağladım biraz :)
0 oy
(103 puan)
Evet durum bizdede öyle ama benim eşim hamile kalmadan önce söyledi ilk 4ay birlikdelik oldu ve sonra bitti.yani durumu izah ettim bebeği asla zararı olmadığını hatta bu konuda araştırmalar yaptım gösterdim yok sen rahatız olma ben istemiyorum kim ne derse desin dedi 
(35 puan)
Eşim de öyle dedi sen rahatsız olma dedi. Ama insan düşünüyor.
(181 puan)
Kaç aydır bnim esimde kaciyodu adamın üstünde kalankala zorladim köpek gbi pismn oldm okdr çok canım yandiki sagolsn ben sana dokunmuyoken hakliymism demi dedi bırakın zorlamyin eşiniz nekdr anlayışlı birde öyle düşünün
0 oy
(368 puan)
Bence sevgi bağı ve yakınlık sadece cinsellik ile ölçülebilecek kavramlar değil psikolojik olarak eşinizin ne hissettiğini anlamak zor belki anneliği kutsal sayıyor ve bunu bozmak istemiyor olabilir bebeğe zarar verme korkusu yaşıyor olabilir bence anlayış göstermelisiniz.
(35 puan)
Ben bu durumu ona açıkladım. Anlıyorum korkusu var ama herşey cinsellik olmadığını,bı sohbet muhabbet,birlikte bı film izlemek, yada ne bileyim başka bişey ama ben demeden bunlar olmuyor. Hep elinde telefon sinir bozucu birşey.
(368 puan)
Sizin aile yaşantınızı bilemem... belki eşiniz çok çalışıyor olabilir işin yorgunluğunu ve stresini atmak istiyor olabilir bu telefonda ne ile uğraştığına da bağlı oyun mu sosyal mecralar mı? bebek demek sorumluluk demek belki sorumluluklarindan uzaklaşmak istiyor olabilir belki sizinle vakit geçirdiğinde sorumluluk baskısını yaşıyor olabilir bence tek taraflı bakmayın siz belki bu konuda sürekli darliyor olabilirsiniz.
0 oy
(11,305 puan)
Doktora gittiğinizde onun yanında doktora sorun. Dr Ayşe Duman var YouTube da onun bununla ilgili videoları var, izleyin birlikte. Gebeliğin son anlarında ilişkinin doğum için ne kadar önemli olduğunumdan bahsedin. Şu an korunmalı ilişki 35 ten sonra falan korunmasız ilişki önerilir. Spermin içindeki maddenin doğumu kolaylaştırdığını anlatın. 

Bu şekilde korumacı olması da güzel bir şey ama bu kadar sakınmasına da gerek yok, riskli gebelik yoksa
(35 puan)
Ramazan ve bayram çıksın arada gereken duruma el atacam. Bakalım durumlar ne olacak.

İlgili sorular

651,010 soru

3,427,193 cevap

4,259,721 yorum

183,997 üye

...