0 oy
193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (153 puan)
Rahim krampı, ıkınırken wc de falan oluyo ya da zaman zaman oluyor. Nefesimi kesiyor bağırttırıyor. Ama başta adım adım gelirken şiddetlenirken derin nefes alsam daha kolay atlatıyorum. Doğum sancısını ise yaşamadım, merak ediyorum. İkisini yaşayan bana tarif edebilir mi kıyaslamayı? Bence kramp da baş edilmesi çok zor sadece saniyeler sürüyor, daha şiddetlisini düşünemedim valla, ve nefes egzersiziylr baş edilebilir hale gelmesi bana normal doğumu hatırlattı. Kıyas eder misiniz tahmin etmiş olmak istiyorum nefesimi kesen sancının en kötüsünü biliyorum demek böyle oluyormuş demek istiyorum.
Gebelik haftası 34

3 Cevap

+1 oy
(32 puan)
O krampları bende çok yaşıyorum. Bu üçüncü gebeligim.  Aslında şuanda yaşadığım iki türlü olay var. Birincisi kramp ikincisi yalancı kasılma. Kramp çok berbat. Resmen nefesimi kesiyor. Küçük bir bölgede büyük bir acı duyuyorsun. Yalancı kasilmada karnım sertlesiyor nefes almakta zorlanıyorum gibi bı rahatsızlık hissi oluyor. 

Doğum sancısı daha çok ikinci anlattığım rahim kasilmasina benziyor. Ama bunun yanı sıra bele giren ve karnın heryerinde hissedilen bir ağrıyla beraber. 
-Reklam-
0 oy
(153 puan)
Cevaplayın kızlar hadi nolur:)
0 oy
(100 puan)
Canım doğum sancısı 2 dk 1 gelen belden kasiklardan ön kısma kadar gelen şiddetli bir şancı yürümekte dahi zorlanirsin kabız olursunda şancı çekersin ya ben o kadar hissettim kendi sancımi hissetmedim suni şancı verdiler hissettiğim kadarıyla diyorum
(153 puan)
Evet yürümek zormuş ama bu krampta da ben kalıyorum öyle nefesim tıkanıyor umarım doğum sancısı daha kötü değildir çünkü bu gerçekten çok şiddetli.
(100 puan)
Herkesin acı eşiği farklıdır canım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim
(153 puan)
Amin canım saolasın

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
19 Aralık 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Sena sila (116 puan) sordu

649,443 soru

3,421,376 cevap

4,253,004 yorum

183,557 üye

...