0 oy
197 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (3 puan)
Kızlar merhaba, 

3 yıllık evliyim. Aralık, Ocak, Mart, Nisan aylarında korunmadık. Şubatta deprem nedeniyle pek bir araya gelememiştik eşimle. Bu ay reglimin sonlarına doğru çok hasta oldum antibiyotik falan kullanmak zorunda kaldım. Ovülasyon dönemlerinde ise 3 gün süreyle kanamam oldu. Regl kanaması gibi değildi ama bir sürekliliği olmuştu üç gün boyunca. Hafta boyu gün aşırı denedik. Neyse bunun üzerinden 5-6 gün geçtikten sonra sağ kasığımda üç gün boyunca çok belirgin bir ağrı oldu. Yeniden yumurtlama dönemi bile olabilirdi bilemiyorum ama o hafta il dışındaydım birlikteliğimiz olmadı zaten. Tam bu ağrılar bitti derken de çok şiddetli bir kabızlık başladı ve 4-5 gündür devam ediyor. Kayısı falan deniyorum dünden beri henüz pek bir sonuç alamadım. Hemoroidden de şüpheleniyorum. Şu an reglime ortalama 3-4 gün var. Gün içinde ara ara karın ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı oldu genelde olur reglden önce. Regl dönemlerim de hep çok sancılı geçer. Kabızlık için ilaç kullanmayı düşünüyorum ama bir tereddüt de var içimde. Aranızda gebe olduğunu anlamadan evvel nedeni belirsiz bir kabızlık şikayeti yaşayan, regl sancılarına benzer sancıları olan var mıydı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

6 Cevap

0 oy
(637 puan)
Canm bende de bel ağrısı kasık ağrısı vardı halsizlik mide yanması ile anladm stresten olablr geçerse test yap canm 
(3 puan)
Günüm geçmeden belli olmaz, doğru sonuç alamaz mıyım diyorsunuz?
-Reklam-
0 oy
(5,668 puan)

Zannetmiyorum kabizlik belirti degil ama bikac gun sabredin varsa cikar zaten gebelik belritisiyle regl belirtileri ayni. Kaldiki hic belirti olmak zorrunda da degil. Sadece adet olmayarak iki dogum yaptin ne bulanti ne agri ne sizi ne gogus hassaiyeti falan. Masallah taş gibiydim:)

(3 puan)
Maşallah  Hayalimdeki hamilelik :) İnşallah bana da öylesi nasip olur. Aslında korunduğumuz dönemde böyle şeyler yaşasam aklıma gebelik gelmeyeceği için direkt çareler aramaya başlardım. Hiçbirini de buna yormazdım. Ama şimdi ilaç almakta bile tereddütlüyüm. Ya bebek varsa? Zararı olur mu diye düşünüyorum.
0 oy
Canım öncelikle rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...bnde  ay ortasinda adetime on beş gün kala iki üç gün pembemsi bir kanama gördüm dedim heralde düzensizlik var adet olmama yaklaştı günlerim kasıklarım karnımın altında çok kötü kramplar ağrılar vardı dedim heralde bu ay çok sancılı geçecek adetim normal de öyle olmazdım cunki sonra gebe oldumu öğrendim :)
(3 puan)
Evet mesleğim gerçekten güzel. Çoğunlukla kamuya hizmet ediyoruz. Özellikle bu depremden sonra çok daha fazla anlam ve önem kazandığını da düşünüyorum. Ondan yana bir sıkıntı yok. Ama işte çalışma koşullarının zorluğu. Şu an senle yazışırken bile bir yandan bilgisayar başında çalışıyorum mesela bayrama kalmasın işler birkaç gün dinleneyim en azından diye :) O da olmayacak gibi ama dur bakalım :)
İnşallah çifte bayram yaşarız nasıl mutlu olurum :) Sonucu mutlaka paylaşırım regl de olsam diğer türlü de olsa. Merak etme canım. Çok teşekkür ederim ilgi alakan için :)
Kolay gelsin canım... Herşey gönlünce olsun inşallah rabbim gönlüne göre versin..daha fazla yormuyayim seni hayırlı geceler canım şimdiden iyi tatiller .
(3 puan)
Amin canım senin de her şey gönlünce olsun inşallah. Çok teşekkür ederim tekrardan güzel temennilerin için :) Görüşmek üzere, sana da bebişine de iyi geceler :)
(3 puan)
Size de şimdiden iyi bayramlar bu arada :)
Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun:)
0 oy
(145 puan)
Eğer gebelik varsa erken gebelik testinde silik bile olsa çıkar dene istersen 
(3 puan)
Şu an elimde normal gebelik testi var canım. Onda da çıkacağına pek ihtimal vermiyorum. Pazar günü beklenen adet tarihim. O gün olmazsam pazartesi bunu yaparım artık…
0 oy
(1,231 puan)
Ben rüyalarımdan anlıyorum hamile olduğumu.. Rüyalarım değişiyor.:)))

 Ayrıca bendede midemde yanma oldu. Bel ağrısı oldu.  kabızlık  oldu . 

Ama bunlar kişiye göre değişen şeyler sanırım. Benim midem normaldede hassas o yüzden hemen etkilenir.. Ama kardeşim çok rahat hamilelik geçirdi hiç belirti yaşamadı.

 Aslında vücudunu dinleyerek birşeylerin farklı olduğunu hissediyor insan. Allah gönlüne göre versin canım . 
(3 puan)
Aaaa ilk defa böyle bir yorum duydum. Bugünlerde çok enteresan ve net hatırladığım rüyalar görüyordum. Normalde karışık olur ve hatırlamam :) Ama bebekle Alakalı rüyalar değildi hiçbiri.

Midemle ilgili sıkıntım olmaz inşallah hiç. Ondan çok korkuyorum. Kabızlık da zor ama mide daha zor gibi :(
İşte bu ay yaşadığım değişiklikleri yazdım. Yani kanama, kabızlık ilk defa bu ay başıma gelen şeyler. Bilmiyorum ki neye yormalıyım…
Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin…
(1,231 puan)
Sonucunu bildir canım bize de merak ettim.. :)
(3 puan)
Tabi ki bildiririm. Dua edin müjde vermek nasip olsun. Ben bu platformlarda isteyen ve hamileyim diyen her kadına kendim hamileymişim gibi seviniyorum bir bebiş daha gelecek diye :) İnşallah ben de herkesi böyle sevindirebilirim.
Ne güzel hepiniz alakadar oldunuz gece gece vakit ayırıp kadın kadına sohbet ettiniz benimle :) Yaşasın kadın dayanışması :))) Teşekkür ederimm…
(1,231 puan)
Inşallah canım Allah sana da isteyen herkese de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin..
0 oy
(57 puan)
Bende afedersiniz idrarda keskin bir kokuyla başladı. Sonra acayip bir bel ağrısı. Regl olduğumda çok sancım olur ama bel ağrısı olmazdı. Belim de ağırınca şüphelendim erken testlerden yaptım. Çok silik şekilde çıktı. Sonrasında kabızlık sorunu da yaşadım. Hamileymişim gibi bir şişkinlik, eğilemiyordum bile. Sonra geçti :)
(3 puan)
Farklı olan işte reglime yakın ishal olur gibi olurum bu ay kabız oldum sadece bu.
(57 puan)
Erken testlerden yaparsanız çıkabilir :)
(3 puan)
Şu an elimde yok canım. Normal gebelik testi var onda da çıkacağını sanmam. Yarın alabilirsem belki cuma günü ilk idrarda bakabilirim. Ama içimden bir ses yine de üzülmemek için pazartesiyi beklememi söylüyor en azından eve dönmüş olurum kendi başıma üzülürüm :))
(3 puan)
Günaydın kızlar,
Bu yazışmaların üzerine eşimden sabah erken saatlerde dışarı çıkacağı için bir erken gebelik testi almasını rica ettim. Pr*doctor marka olanından almış. İlk idrarda testi yaptım. Maalesef silik bile olsa bir çizgi göremedim. Reglime 2-3 gün var. Olsa çıkardı artık diyorum. Bu da demek oluyor ki hamile değilim :(((
(3 puan)
Edit: Bugün reglimin ilk gecikme günü, dün ya da önceki gün olmam lazımdı ama olmadım. Sabah test yaptım hem erken gebelik hem normal ikisi de negatifti, sebepsiz yere gecikiyor. Hala bir umut var mıdır sizce kızlar böyle geç öğrenen olmuş muydu testte çıkmayıp birkaç günde kanda çıkan? Yoksa var olsaydı mutlaka belli olur muydu şimdiye. Regl belirtisi olarak birkaç gün bacaklarım çok ağrıdı dünden beri o da geçti. Şu an sadece göğüslerimde dolgunluk var ama dokunmadıkça hissedilir bir ağrısı yok.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 138 göst.
0 oy
2 cevap 188 göst.
0 oy
1 cevap 542 göst.
16 Ocak 2022 Doğum kategorisinde genc_anne (24 puan) sordu

649,864 soru

3,422,843 cevap

4,254,698 yorum

183,676 üye

...