0 oy
130 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (73 puan)
Gece acıkınca beslenme nasıl olmalı 

5 Cevap

0 oy
(5,722 puan)

Aslinda gece acikilmaz hamileyim kesin yemem lazim ayyy kendimi cok ac hissediyorum amanin canim sunu istedi hemen yemem lazim ayyy ben yemessem cck ac kalir kafasina burunen kisiler gece yer:))

(5,722 puan)
Bu gozler komodinin ustune bas ucuna elma armut muz bir kase yogurt koyum gece uyandikca aciktigini sanan yemek yiyen sinra cayir cayir midesi yanan hamileleri gordu acliktan olecek zannediyolar kendilerini sabah kahvaltiya kadar:)))
(73 puan)
Ben gece çok acıkıyorum sahura kadar oturyorum çünkü biseyler yeniyor  yoksa sabah kalkınca aşırı mide bulnatisi oluyor
(5,722 puan)
Valla ben   6 gibi aksam en gec yeyip daha ertesi sabah saat 10 a kadar acikmiyodum. Sen bihter zoyagilsin aptallik etme sen ac degilsin yeyip yeyip 1500 kilo mu olmak istiyorsun deyip kendi kendimi dizginliyordun:)
(73 puan)
Çok iyi
-Reklam-
0 oy
(637 puan)
Açıkçası gün içinde kusmaktan yiyemem canm istemez gece de ne olursa yerin önemli degl saati fark etmiyo :)
0 oy
(713 puan)

Mideyi yakar aslında gece yemek. Ben aksam yemeklerimi erkenden yiyorum o yüzden. Hafif yada az yediğim gunler gece acıkma oluyo bazen. Sade maden suyu birebir geldi hep. Çiğ fındık ve kuru üzüm 3er tane sadece. Üzerine koca bir bardak su tabi :D midem yanmıyor diyosan istediğini ye

0 oy
(25 puan)
Ben uykum cok açılmasın diye bi bardak sut icip yatiyorum hemen kesin onunda bi zararari vardir ama napiim :)
0 oy
(11,319 puan)
Gece acıkması biraz psikolojik. Kendimden biliyorum. Yememeye özen gösterin. Yiyip yatmak reflü sebebi. Gebeliğin ilerleyen aylarında sıkıntı çekerseniz. Gündüz öğün sayısını fazla tutun ara öğünlerde meyve, yoğurt, kefir, kuruyemiş yiyin. Düzene oturursa bir süre sonra canınız bir şey istemez. 
(73 puan)
Yaaa teşekkür ederim sabah geç kalktigim için 2 öğün yapiyorum ara öğünde meyve

İlgili bir soru bulunamadı

652,514 soru

3,433,330 cevap

4,266,409 yorum

184,417 üye

...