0 oy
85 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (7 puan)
Merhaba hanımlar bu 3. gebeliğim 2 kez sezeryan ile doğum yaptım fakat hiç böyle belirtilerim olmadı sürekli bel ve kasık ağrıları çekiyorum ve ara ara gelen bir anlık sancı var resmen nefes kesiyor keseyi gördük ama bebeği henüz göremedim bayram da girdiği için 7 haftalık olacak doktora gittiğimde tüm bu olan ağrılar normal mi kan görmediğim için içim rahat yanlız bu sefer de ya boş gebelikse diye içim içimi yiyor bugün biraz da ağır bir temizlik yaptım ne uyuyabiliyorum ne ağrım geçmiyor sürekli dikiş yerlerim doğum yapmışım da üstünden biraz geçmiş hafif bir acu kalmış gibi acıyor sezeryan ile doğum yapanlar hiç böyle bir durum yaşadınız mı acaba? 
Gebelik haftası 5

1 cevap

0 oy
(157 puan)
Canım bende iki sezryen doğum yaptım şuan 3.yu bekliyorum Haziran sonu inşallah. Daha dur 7 haftalıksn ben 7.ci ayımı bitirmek üzereyim dikiş yerlerim o kadar sert ve gerginki sanki tırnak atsam yarilcakmis gibi hissediyorum. Ama doktorum demişti zaten 2 sezaryen den sonra 3. Gebelik te sonlara doğru çok zorlancaksin diye gerçekten de öyle.  Ama seni doğum araliklarin ne kadar bilmiyorum benim hepsiyle arasinda 2 sene var . 2 sene arayla iki sezaryen doğum yaptım şuan ikinci sezaryenle 3.sezaryen arası yine iki sene var yani çok sık benimki. Tüpleri bağlatcam zaten ameliyat sirasinda. Dahasini vucudum da kaldırmaz psikolojimde kaldirmaz.
(7 puan)
çok haklısın canım zaten benimde planlı olmadı inan psijolojim alt üst durumda zaten tedavi görüyordum ilacı da bırakınca hepten kötü oldum hergün her dk ağlar oldum herşeye benim ilk ile ikinci arasında 7 sene ikinci ile bunun arası da 5 sene olacak ama öyle böyle sancı çekmiyorum sanki doğum sancısı gibi kasılıyorum ne olacak böyle bilmiyorum
(157 puan)
Allah yardimcin olsun inşallah canım .
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 296 göst.
22 Ocak 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 120515 (326 puan) sordu
0 oy
1 cevap 259 göst.

655,897 soru

3,446,095 cevap

4,280,979 yorum

185,302 üye

...