0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (331 puan)
Kızlar elle hissedebiliyor musunuz ben çok şaşırdım da sizde yaşadınız  mi
Gebelik haftası 14+1

5 Cevap

0 oy
(333 puan)

Evet üçüncü gebeliğim bu sabah beni kendileri uyandırdı diyebilirim. Kalktım bi taraf sert yumru şeklindeydi, 17 haftalığım :)

(333 puan)
Doğuma sakladım artık kucağıma ne verirlerse denilebilir ahahahah çocuklar karışmasında :D
(331 puan)
Karışmaz annesi Rabbim once saglik nasip etsin yavrularımıza.  Gerisi Allah'ın  birer lütfu:)
(333 puan)
Karışmaz umarım neler okuduk neler haberlerde sarışın bulursam o benimdr
(331 puan)
Allah iyiliğini versin :)
(331 puan)
Doktor illaki söyler bir arada doğuma  yakın da olsa öğrenirsiniz
-Reklam-
0 oy
(341 puan)
Aynen bende sol tarafında yumru şeklinde hissediyorum sanki toplanıyor bı tarafa bana öyle geliyor sanmıştım ☺️ yarın 15 haftalık olcaz Rabbimin izniyle 
(331 puan)
Hayırlı olsun inşaallah  aynı durumu  yaşıyorum  geçen haftadan beri ilk gebeligimde  bunu hissetmedim. Herkes kızın olacak diyor özellikle annem. Çünkü 5 kızını da sol tarafta hissetmiş  sizin belli mi :))
(341 puan)
Yok belli değil ama bence doğru değil bu inanış oğlumda var kızımda diğer ikisi de sol tarafimdaydı
Sağlıkla gelsinler inşallah
(331 puan)
Amin inşaallah
0 oy
(232 puan)
Ya tamamen bilmediğimden soruyorum da sağda yada solda olarak nasıl anlayabiliyorsunuz. Ben 20 haftaligim 17 den beridir hissediyorum ama popo tarafı sağda baş tarafı solda yani bebek ortada oluyor iki tarafta da hareket ediyor hissediyorum . Hala sağımda mi solumda mi bilmiyorum. İlk kizimda da bilmiyordum 
(331 puan)
Merhaba bende  ilk gebeligimde anlamadım ama ilk hareketini  sağda  hissettim. Yok bası şurada  yok poposu bu tarafta hayatta anlamam bende. Ama geçen hafta (13haftalikken) elimi karnıma  koyarken  sol tarafta yumulmuş yumurta kadar bir sertlik hissettim.   Cok az hareket etmekle  birlikte aynı  yerde kalmakta  sürekli.  Etrafıma  sordum bebel o dediler. Hatta hayırlı olsun kızın  olacak dediler kız solda oluyormuş muş muş muş :)))
(232 puan)
Ya ben ne zaman ultrasona girsem sürekli göbeğimin altında oluyordu bebek öyle küçük haftalarda sağda yada solda da bişey hissetmedim. Cinsiyete de bir kız bir erkek dediler daha o da netleşmedi.  Bilgim olmadığı için sordum bu arada öğrenmek için :)
0 oy
(133 puan)
Evet özellikle sabahları uyandığımda sol veya sağda bir sertlik oluyor. Ben de ilk hissettiğimde çok şaşırmıştım. Şuan 18+4teyiz. 
(331 puan)
Hayırlı olsun  sağlıkla kucağınıza  almak nasip olsun inşaallah:) sizinki bayağı yaramaz durmuyor şimdiden  yerinde :)
(133 puan)
Aminn inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :) Evet biraz hareketli olduğunu söyledi doktor da. Hatta kontrol ederken o kadar çok hareket ediyor ki zorlanıyorum bir şeylere bakmaya demişti :) ama henüz ben net bir hareketini hissedemedim sertlik dışında
0 oy
(601 puan)

Benimde ilk gebeliğim, hissediyorum. Ama benimkisi hareket değil de kasığıma birisi pıt pıt dokunuyor. Ağrı vs değil bildiğin dokunuyor. Sanki bir ordan Bi burdan hemde. 13+3 üm bende. Benim kesemde biraz sıkıntı var. 2 bölmesi var dedi doktor. Bebek sağda duruyor soldaki küçük kalmış dedi. Belki de yeri dar geliyor ponçiğimin. Neyse uzattım. Ama onu öyle bile hissetmek güzel bişeymiş<3

(331 puan)
Estağfirullah  ne uzatması.  Bunlar o kadar değerli duygular ki. Rabbim herkese nasip etsin bunları  yaşamayı. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşaallah yavrularımız çok kıymetli:)

İlgili sorular

650,278 soru

3,424,409 cevap

4,256,578 yorum

183,765 üye

...