0 oy
1,825 göst.
Doğum kategorisinde (3 puan)
yeniden etikenlendirildi
Merak ettiğiniz soru veya öğrenmek istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.

7 Cevap

0 oy
(47 puan)
Hayırlı olsun inşallah dogumunuz nasıl başladı normal doğum zormuydu tavsiyeleriniz varmı acaba bunları öğrenmek isterim 
(3 puan)
Doğum bebeğin suyunun gelmesiyle başladı. Telaş etmeden duş alıp sancımın gelmesini bekledim. Önemli olan yanınızda size bu süreçte destek olacak bilgili insanlar diyebilirim. Suyum bir pedi bir anda ıslatacak seviyeyi geçmişti. En son giydiğim çamaşırlar su gibi olmuştu diyebilirim. Sonrasında hemen hastaneme geçtik. Doğum zor değildi normal doğumu ne kadar istediğiniz çok önemli kararlı olup ne istediğinize odaklanın. Bebeğinizin kucağınıza koyduklarında bütün acıların hepsi gidiyor.
(79 puan)
Kaçıncı bebek acaba
(79 puan)
Kaçıncı bebek acaba bende 37+5 im hala bekliyorum aşağı doğru itiyor bebek kendini büyük tuvalet isteği oluyor sürekli ama geçiyor
(3 puan)
İlk gebelik. Suyun gelmesi istemsiz bir anda fışkırma gibi. Birde 36. Haftada doktorum nst sonuçlarına göre çatı muayenesi yapınca 2cm açılma olduğunu doğumun erken olabileceğini söylemişti.  Kasılma ise karnınızda toplanma belde veya kasıklarda adet ağrısı gibi ağrı oluyor. Benim bebeğin kafası aşağıda değildi hastanede plates topu ve squat yaptırarak ebeler aşağıya inmesini bekledi. Ağrınızın normal olmadığını mutlaka hissedersiniz. Sıradan olmuyor sizi endişe ettirecek bir hissiyat mutlaka oluşur. Birde bol bol yürüyün hareketsiz kalmayın bunun çok yararını gördüm.
-Reklam-
0 oy
(387 puan)
Hayırlı olsun canım ne gibi sıkıntılar ile gittin 
(3 puan)
Su gelişi ve sonrasında başlayan adete benzer kasık ve bel ağrıları. Birde benim karnım son 2 haftada sertleşmeye başlamıştı karın sertleşip o kısımlarda ağrı olursa doktorum doğumun başladığını düşünebilirsin demişti.
0 oy
(39 puan)
Benim ilk gebeliğim 33 üncü haftamdayım bende 38 gibi doğurmak istiyorum ve normal doğum istiyorum hurma felan yedin mi bebeğimin geç gelmesini istemiyorum geç gelirse  kurban bayramına denk gelicek galiba ve ailem uzak kaynanam köyde olacak tek kalmak istemiyorum çocukta sağlıklı bişekilde erken doğsun istiyorum ama ne yapmam gerekiyor sence şimdideb sağol :)
(3 puan)
Hurma yiyemeden bebek geldi Erken doğmasına herhangi bir sebebim yoktur ama plates topunda hareket önermişti doktorum kaslarımın gevşemesi için. Doğumun başladığını düşündüğüm anda yemeye başladım ebeler de hurma yememi söylemişti. Hayırlısı ile gelsin. Bebek ne zaman doğmak istiyorsa o zaman geliyor annesi. Rabbim sizi de bir avazda kurtarsın. Bebeğinize kavuşun.
(39 puan)
Amin çok sağol . Allah'ım seninde yavruna sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
0 oy
(98 puan)
Ay canım keşke bende dogursam artık çok yoruldum bende 38+0 ilk gebeligim savcıdan duramıyorum ne suyum geldi ne nisanim  sancim cokk inslh bende doğruyum artık yuremiyorum alt tarafım cikcak gibi agriyo darısı bana inslh :( artık yalvaracak dogturun diye ya
0 oy
(207 puan)
Merhaba benim haftam yakın ama artık dayanamıyorum doğurmak isitiyorum açılma olması için ne yapmam gerekiyor 
0 oy
(1,224 puan)
Gozun aydim aydin canim sağlıkla sihatle büyüt yavrunu
0 oy
(2,618 puan)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,245 göst.
0 oy
2 cevap 931 göst.

647,885 soru

3,415,476 cevap

4,245,972 yorum

183,125 üye

...