0 oy
77 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
İlk kan verdiğim de 19 nisan da değerim 394 çıkmıştı 24 nisanda 1534 olarak yükselmiş 4+9 da kese görünmedi ama rahim duvarın kalınlaşmış dedi doktor perşembe tekrar çağırmıştı perşembeye kadar 5+3 oluyoruz ve değer yükselmiş olur diye düşünüyorum kese görünür mü böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? 
Gebelik haftası 5+0

1 cevap

0 oy
(730 puan)
Ben de 1334le öğrendim ertesi gün lekelenme sikayetiyle acile gittim muhtemelen 1500 üzerindeymiştir bilmiyorum ama alttan bakılmasına ragmen kese görünmemişti. 1334 çıktığı gün çarşambaydı. Pazar tekrar aynı şikayetle acile gittigimde kese oluşmuştu. Senin de perşembe gittiginde kesen minicik de olsa görünür büyük ihtimal.
(30 puan)
İnşallah perşembe günü gittiğimde keseyi görürüm şuan gebeliğinizin kaçıncı haftasındasınız? Kesede bebek göründü mü
(730 puan)
Ilk kan verdigimde 4+1 di. Aynı gun lekelenmem başlamıştı.
4+5 te kesen bozuk dediler. Beta 11 bini geçmişti. Kurtaj yapacaklardi kabul etmedim yatışı iptal ettirip çıktım.
4+6 da baska hastanede doçent doktora gittim. O karından bakıp kesemin bozuk oldugunu söyledi sonra bi de alttan ultrasona yönlendirdi orası da yolk sac bile yok o beta degerine gore diye boş gebelik tanısı koydular. Docente beklesek biraz dedim. Bos kesenin nesini bekleyeceksin dedi. O gün ikindide beta vermistim o sonuc çıksın bi de yarin gel sabah betana bakalim yatisini yapalim öğleden sonra da kurtaj olursun dedi.
O aksam sonucum 27 bini gecmisti 1 bucuk gunde bile 2 katını geçmişti. Ertesi gün kurtaja gitmedim. 1 hafta bekleyecegim dedim.
1 hafta sonra 5+6 da başka bir hastaneye gittim önceden jinekologumdu. Baktı bebegi gördü kalp atışı yoktu. 1 hafta sonra cagirdi ama 4 gün sonra progestan ilacim bitince mecbur tekrar gittim.
6+3te kalp atışı ufaktan olusmaya başlamıştı sesi acmadan görmekle yetindim.
En son 8+6 da gittim. Şükür ki her sey yolundaydı.
Şu anda 11+1 oldu. Biraz karnımda kasığımda ağrım var. Cuma tekrar gidip görmek istiyorum. Mayısın 3 ünde de ikili tarama için gideceğim inşallah.
Süreç içinde cok aksilik yaşadım lekelenme kese bozuk bos gebelik kurtaj onerisi bulantı kusma vs. Ruh gibi gezdiğim günler oldu ama sonunda çok şükür dediğim günleri yaşadım Rabbim sana da güzel sevincler yaşatsın.
(30 puan)
Bu süreçte gerçekten çok yıpranmışsınız okurken sabrınıza hayran kaldım maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin inşallah bebeğini
(730 puan)
Aminnn teşekkür ederim rabbim hepimize o sevinci yaşatsın insallah.
Gerçekten çok yıprandım çeken bilir nerdeyse travma yaşadım. Kimse çekmesin insallah cekiyorsa da selamete erdirsin sonunda.
Doktorun bebek var dedigi an ilk ama yarım sevincimi kalp atışı var dediği an da şükrümü yaşadım. Bir sonraki kontrole giderken aklımdan ne kötü senaryolar geçti. Doktor boyunun ölçüsünü söylemeye çalışırken benim sorduğum sorular kalbi hâlâ atıyor mu, kesem düzgün mü, kanama alanı var mı gibi sorulardı. Nihayetinde hep olumlu şeyler duymak nasip oldu. Sonuna kadar da öyle olur inşallah. Dileğim herkesin çok ama çok güzel sorunsuz stressiz bir gebelik gecirmesi sağlıkla sihhatle kucagina almasi hepimize o günleri görmek nasip olsun insallah.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
22 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 585800 (12 puan) sordu
0 oy
8 cevap 212 göst.
0 oy
5 cevap 157 göst.
19 Temmuz 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Semra 33 (12 puan) sordu

651,141 soru

3,427,786 cevap

4,260,371 yorum

184,036 üye

...