0 oy
333 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (18 puan)
Kızlar hamilelilk boyunca nasıl vücut temizliği yapıyorsunuz acaba. Agda yaptırıyordum sakıncalı ilk zamanlar dediler. Düşük riskim vardı. Krem kullansam kimyasal diyorlar. Ne yapacagımı bilemedm. 
Gebelik haftası 13

9 Cevap

0 oy
(377 puan)
Jilet yaptım hep canım bana da doktorum gitme ağlaya dedi daha geçen gün tekrar başladım ağdaya 31 haftalıkken bunca zaman jilet yaptım bebek şampuanı kullandım temizlenirken vücut için Koltuk altı için makine kullanıyorum bacak felan için ağda makine yapamıyorum ben damarlarım çatlıyor bacak hala jiletle almıyorum mecbur yıllardır 
(73 puan)
düzenledi
Bebek şampuanını uzun süre sakın kullanmayın. Ya da sadece temizlemek için kullanıyorsanız dikkat edin. Belli bir süre sonra o bölgenin doğal yapısını, florasını bozuyor. Kuruluk, kaşıntı ve mantar enfeksiyonuna sebep oluyor. Ben bir ara sürekli kullandım, sorun yaşadım.
(377 puan)
Hadi ya bilmiyordum canım her duşta vücut için kullanıyorum . Ama bundan sonra çok dikkat edicem
(377 puan)
Hadi ya bilmiyordum canım her duşta vücut için kullanıyorum . Ama bundan sonra çok dikkat edicem  teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(11,206 puan)
Ağda kullanabilirsiniz. Ben hep evde yapardım. Ama gebeliği öğrendiğimden beri kuaföre gidiyorum. Çünkü annem beni doğurmadan yarım saat önce kendi kendine ağda yaparken plesantasını patlatmış, o şekilde doğmuşum. Erken haftalarda sıkıntı yok ama ben riske atmadım hiç. Ağda sorun çıkarmaz. Sadece kuaföre gidecekseniz karnınız yoksa söyleyin ağda yapan kişiye karnınıza bastırmaz. Dikkatli olur, tüy dökücü krem falan kullanmayın. Jilet bende kaşıntı yapıyor. 1 kere mecburiyetten jilet vurdum sonra ağdaya gittiğimde canım çok yandı. 
0 oy
(696 puan)
Merhaba, tüy dökücü kimyasal oldugu için kullanmayın. Agda dışında ben hiç birsey kullanmamıştım. Ama şimdi mecbur jilet kullanacağım gibi agdaya hala Cesaret edemedim. 22 haftadayım ama bakalım artık yine doktoruma danışacagım bu durumu. Tüy dökücü kullanmayın hamileliğiniz boyunca direk deriye işliyor. Sağlıkla gelsin kucagınıza bebişiniz ☺️
0 oy
(496 puan)

Valla canım ayaklarımı jiletle aldım 2 aydır tek bir tüy bile çıkmadı:Dkollarımda da az az var özel bölge ve koltuk altına da jiletle alıyorum normalde ağdaya gidiyordum çalışdığım zaman 2 senedir kendim hem ağda hemde jilet vuruyorum :ermm:

0 oy
(73 puan)
21 haftalık olmama rağmen görmekte ve eğilmekte zorlanıyorum. O yüzden jilet daha kolayıma geliyor. Ama jilet ile temizleyince erken çıkıyor. 
0 oy
(25 puan)
Ağda sakıncalı deyil ben yaptıryorum sorun olmuyor.
0 oy
(1,621 puan)
Ben heo jilet kullandım hormonlarım saolsun hamilelikte sık tüylenme yaşamadım umarım sizde yaşamazsınız
0 oy
(365 puan)
Ben hep ağda yaptırdım canım ilk öğrendiğim günden beridir şimdi 36+2 olduk dün yaptırdım daha bir sakıncası da yok hem rahat oluyor ağda kendini kasma yapilirken 
0 oy
(531 puan)
Doktor eldiveni kullanıyorum ben her zaman ve şuan 28 haftalığım 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
5 cevap 405 göst.
0 oy
7 cevap 1,242 göst.
24 Mayıs 2021 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Sudee (83 puan) sordu
0 oy
6 cevap 662 göst.

648,255 soru

3,416,993 cevap

4,247,734 yorum

183,245 üye

...