0 oy
507 göst.
Doğum kategorisinde (57 puan)
Merhaba arkadaşlar. Gebeliğimin başından beri Bursa Şehir Hastanesine gidiyorum. 35+4 olduk. Bugün ilk defa nstye girdim. Bebeğimin gelişiminde falan herhangi bir sıkıntı yok. Her şey normal ilerliyor, başaşağı da dönmüş. Şimdilik normal doğum gibi gözüküyor. Bursa Şehir Hastanesinde doğum yapanlar süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misiniz? İlk gebeliğim o yüzden biraz gerginim. 
Gebelik haftası 35+4

3 Cevap

0 oy
(30 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Bende orda yaptım canım. Normal doğum kendi odanda yapıyorsun. Refekatçın doğum başlayana kadar yanında kalıyor. Sonra servise alıyorlar. Gayet temiz ve ebeler doktorlar gayet iyiydi ben memnun kaldım. Sadece seni takibini yapan doktor olmuyor. Doğumdan sobra kontrollerimi nöbetçi doktor kim varsa o yapıyor.
(57 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz içimi rahatlattı. Hastane güzel zaten bende hem hastaneden hem doktorumdan memnunum. İnşallah doğumuma iyi bir doktor denk gelir.
(30 puan)
Normal doğumu zaten ebeler ve doğumhane doktorları yaptırıyor canım. Sürekli kontrole geliyorlar. Sezeryan olma durumun olsaydı zaten takibini yapan doktor gün veriyor.
(57 puan)
Şimdilik normal gidiyor her şey ama daha çatı muyanesi yapılmadı. Ondan sonra değişir mi bilmiyorum bakalım hayırlısı.
-Reklam-
0 oy
(405 puan)
Dr kim canım valla orda doğumhaneler tek refakatçi son ana kadar yanında duruyor son dakikalar dışarı çıkarıyorlar tekli odalar sonra servise alıyorlar 
(57 puan)
Doktorum Mustafa Altundağ bugün kontrole gittiğimde ne zaman geleyim diye sordum. Artık haftalık gel ama ben yokum dedi. İzne ayrılacak herhalde. Mecbur başka bir doktora randevu alacağım. Tekli oda olması güzel rahat olur en azından.
0 oy
(405 puan)
Özel hastaneden farkı yok sadece babayı ziyaret saatinde içeri alıyorlar 

648,235 soru

3,416,921 cevap

4,247,591 yorum

183,238 üye

...