0 oy
550 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (606 puan)

Anneler 27 haftalık hamileyim  son bir  haftadır karnım aşırı şişiyor taş gibi oluyor nefes alamıyorum çatlıcak gibi oluyorm .bu şişkinlik geldiği zaman midemden  acı sular geliyor  ağzıma çok rahatsız  oluyorum   daha cok  erken değil mi .? Kilolu bir hamile değilim,  karnım da çok büyük değil   birde, biraz uzun süre ayakta  kaldıgım zaman , uzun süre dediğime bakmayın yarım saat kadar ayakta kalınca da kalbim cıkıcakmıs gibi hızlı ve  şiddetli atıyor  uygulama da karın şişliği ve erken yorulma  olabilir  diyor ama benm bu haftada bu kadar  rahatsız olmam normal mi ?sizde de oluyor mu ?Doktor a mu gitmeliym ?

Gebelik haftası 27

10 Cevap

+2 oy
(852 puan)

Olur canım olur hele biraz daha ilerlesin günlerin neler neler oluyo :) 32+5 im hareket etmeden oturduğum yerde nefes alamıyorum yatınca nefes alamıyorum bazen uyuyamıyorum kalkıyorum oturuyorum öyle yatakta :)

(606 puan)
Evet ben de çok zorlanıyorum  biliyordum aslında zor olcagını da 30 dan sonra bekliyordum  
 Normal olmasına sevindim . Hastahanedn tahlil isticeklr  diye endişe ediyordum  .Ben başından beri zor bir hamilelik yaşadıgım için bbeğimin sağlığı   yerinde  oldugu sürece cekmeye razıyım :)
(852 puan)
Bende öyle ilk gebeliğim sonlandırıldığı için şuan daha fazla pimpirikliyim ilk başlarda en ufak şeyde acile giderdim sonra alıştım derken hafta yaklaşmaya başladıkça şuan yine sürekli doktordayım en ufak sancıda ağrıda kızım az oynadığında falan :) hayırlısıyla bi doğursak bi alsak kucaklarımıza sağlıkla bebişlerimizi :)
(274 puan)
Aynı ben cnm beni tarif etmişsin 32+5 haftalik oldum bu şikayetlerden dolayı artık doğsun istiyorum :)
(852 puan)
Hiç sorma hep öyle valla hayırlısıyla doğuralım ama günü geldiğinde :)
(606 puan)
İnşallah  sağlıkla alırız  hepimiz bende  doğum zamanımı sabırsızlıkla bekliyorm  :)
(274 puan)
İnşallah kızlar Rabbim hepimize bir avazda nasip etsin bebişlerimizi kucağımıza almayı bunlar tuzu biberi geçici şikayetler :)
-Reklam-
+1 oy
(28 puan)

Allahim bende bugun bu sikayetle doktora gittim ben daha 20 haftaligim ama nefes alamiyorum geceleri bogulacak gibi oluyorum doktor eger onceden gogus rahatsizligi sikayetiniz yoksa korkmayin psikolojik dedi rahatladim sizde merak etmeyin hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin rabbim:)

+1 oy
(217 puan)

Bendede ayni dert var canm valla bende 27 haftaligim suan uyuyamiyorum

(606 puan)
Ya sizin de aynı sorunları yaşadığınız için üzülüyorum  ama yanlız olmadıgım için yani durumun normal olmasına  da seviniyorm :)
(217 puan)
Tek degilsin cnm:)
+1 oy
(667 puan)

Bende 30 haftaligim ayni durumdayim bir kac haftadir bugün dahada zorlamaya basladi midenizde daha önce problem varsa daha cok etkiliyor benim gastirit vardi su an gebelik reflüsüne döndü nefes alamiyorum bogazim yaniyor diye oturarak uyuyorum zor Allah yardimcimiz olsun

(606 puan)
Benm gebelik bulantılarım 6 haftalıkken başladı hala devam ediyor sadece artık günde  bir kez kusuyorum çok fazla kusmuyorum 24 den sonra onu dısında öncesinde  bir mide sorunum yoktu .
(667 puan)
Kusma ayri ilk 3 ay oldu benim ama gebelik reflüsüde saydiginiz sikayetleri yapar nefes darligi siskinlik carpinti aci su vs bende oldugu gibi onu demek istedim
+1 oy
(100 puan)

bunun aynisi bendede vardi bnm eşimde evde yoktu saatlerce ağladiqimi hatirliyorum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun Hamilelik çok zor bir süreç

+1 oy
(639 puan)

Oluyo canım aynen bende aşırı kilolu değilim 26 haftalıkken başladı bu sorunlarım bide benim bebeğim ters aşağı asarı derecede baskı yapiyo daha da rahatsız ediyo normal olabilecek şeyler bunlar 

+1 oy
(1,161 puan)

Kiz ayni beni anlatiyosun ya iki gundur ne karnimin sertligi indi nede sisligi catlayacaktim artik aglamadan bi hal oldum soda ictim surekli 

+1 oy
(48 puan)

Normal. Ben 30. Haftamdayim..ölüyorum. 3 4 kilo aldim karnim top gibi. Sanki 20 kilo almis kadar zorlanıyorum. Nefesim yetmiyor ben bu kadar sıkıntı çekmemiştim. 

0 oy
(2,132 puan)

Bende 30 haftaligim ama mide ağıza gelmesi acı su şeklinde bi ara çok oluyodu bu bazen yemeği çok yediğimiz zaman oluyo mide dolu olduğundan fazlası öyle oluyo yatmaya yakın fazla bişey yememenizi oneririm ve kalp atım hızı bu hızlı harekette falanda oluyo bende öyle oluyo genelde karin şişliğine ben doktoruma soyledigimde gaviskon ilacı verdi biraz rahatlatmıştı şimdilik öyle bi skntim yok çok şükür dikkat etmek en doğrusu tabi dikkate rağmen oluyosa onlar normal çünkü bebek ve rahim büyüdüğü için mideye ve karaciğerlere baskı yaptigindan bu şikayetler ortaya çıkabiliyo 

0 oy
(75 puan)

Sen cok erken baslamissin  ya :) brn o haftalarda cok rahattim  genelde 30 dan sonra oyle oluo ama tabi bunye mesrlesi 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,248 göst.
20 Mayıs 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Reyyy (108 puan) sordu
0 oy
5 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 93 göst.
10 Aralık 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde CandanMG (11 puan) sordu

651,091 soru

3,427,552 cevap

4,260,096 yorum

184,021 üye

...