0 oy
105 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (17 puan)
Arkadaşlar 16+2 yim şimdiden bebek bezi stok yapayım diyor um önerisi olanlar var mı ilk bebeğime hamileyim tecrübeli annelerden cevap alabilirim 
Gebelik haftası 16

6 Cevap

0 oy
(333 puan)
E bebekten goon markası var onuda kullanıyorum sonra ebebeğin kendi markası olan bezi var oda güzel oğlumun çişi fazla geldiğinden dolayı sızdırması oluyor ama küçük aydakiler için ideal bence evde 1 numara 1 2 numara 2 tane aldım duruyor.
(17 puan)
Teşekkür ederim bilgi için
-Reklam-
0 oy
(1,727 puan)
Hasta olmayıp enfeksiyon gibi dertler istemiyorsan yıkanabilir bebek bezi kullan. :))
(1,224 puan)
Yıkanabilir bez kullanmayınca hastamı oluyormuş olk defa duydum
(1,727 puan)
Kimyasal orani yüksek olduğu için daha fazla kimsayasal daha fazla hastalık getiriyor. Çevreyi de kirletiyor. Ne çocuğa ne çevreye faydalı degil. Araştırırsan daha fazla bilgiye sahip olabilirsin. Ustelik Ekonomik çocuğun poposuna havlu koyunca daha güvenli sonuçta :) bir çocuk büyüttüm onlarla şimdi Allah nasip eder de doğarsa ikinciyi buyutecegim ayni bezlerle :) faydası say say bitmez :)
(1,224 puan)
Fazla abartmaya gerek yok bence kimyasallar bizim hayatımızın içinde zaten ben bez kullanıyor diye hasta olan birini görmedim en fazla pişik yapar değiştirirsin herkezede saygı duymak lazım siz yıkanabilir bezi uygun görmüşsünüzdür onu kullanın
0 oy
(2,424 puan)
Benimde ilk gebeliğim çevrem olsun akrabalarımdan olsun baby turco kullanan çook nerdeyse hepsi diyebilirim yeni doğum yapmiş olanda var 1 2 yaslarinda cocuklari olanda var hepsi baby turco kullaniyo hem islak mendilini hem bezini hicbirininde bebegi pisik olmamis bez sızdırmamış bana hepsi önerdi bende baby turconun hem islak mendilini hem bebek bezini stok yaptim suan 32 haftaligim doguma az kaldı Allah izin verirse. Insallah kullanicam bakalim nasip olursa ama memnun kalirim diye dusunuyorum bende cunku bana onerenlerin hicbiri pisman degil :))
0 oy
(1,620 puan)
Canım Bebek bezi önerisi vermek yanlış olur neden dersen her bebeğin teni bir olmaz onun için deneyerek kullanabilirsiniz benim bebeğime iyi gelen belki sizin bebeginize iyi gelmez pişik yapar 
0 oy
(338 puan)
Bebeğe göre degısıe. Ornegın molfıx bizde pişik yaptı Sleepy kullanıyorum. Herkeste farklı sonuçlar verır. Ve bence Stok yapma bende hesaplayarak aldım ama elımde kalan bezler oldu çok çabuk büyüyor. 1 numara aldım sonra 2ye geçer dıye Stok yaptım ama sımdı 2 de küçük gelıyor 3 e geçmem lazım fakat elimde kaldı 4paket. Allah'tan esımın amcasının marketı var ordan değişeceğm. 
0 oy
(742 puan)
Kanz ın bezini aliyodum halama memnun kalmisti hem ince hem sizdirmiyomuş. Benim de aklima geliyo ilerde stok yapmak ama mesela bebek kac kilo doğacak buna da bagli zayıf dogar bir numaradan dort bes paket bitirir kilolu doğar bi paketten sonra iki numaraya gecersin. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 277 göst.
0 oy
7 cevap 166 göst.
0 oy
5 cevap 152 göst.
14 Haziran 2022 Hamilelik Alışveriş kategorisinde Seda&-45 (1 puan) sordu

649,275 soru

3,420,613 cevap

4,252,221 yorum

183,505 üye

...