0 oy
91 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
kapalı
Kızlar eşim ile sıkıntılar yaşıyorum. Çok mutsuzum. Gebeliğimin başında da boşanacak seviyede kavgalarimiz oldu. Ama boşanmadik. Şuan 29+4 gebeyim. Resmen depresyondayim. Hiç iyi değilim mantıklı düşünemiyorum. Ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. 
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(104 puan)
Çocuk olunca belki neşe gelir havanız değişir gerçi bizde daha çok stresle başlamıştı uykusuzluk falan derken ama bakma güzel şeyler.  Net kararlar alman için çok erken daha. Hamilelik duygusallığı falan derken anne olunca Bi olgunluk geliyor ister istemez daha başka pencereden bakıyon bugün kafana taktığın şeyleri önemsemezsin belki sonra. Sen bol bol keyif aldığın şeyler yap. Ciddi Bi problem yoksa da trip gurur yersiz yere daha çok tadını kaçırır. Eşin atmıyorsa sen adım at o atıp sen trip yapıyorsan yapmamaya bak. Yoksa Bi evde iki yabancı gibi zaman geçmez. Hem kendine hem eşine zindan olmasın bu güzel günleriniz. 
-Reklam-
0 oy
(2,254 puan)
Haftalarimiz aşağı yukarı aynı yaşadığınız şeyleri az cok tahmin ediyorum ki ben de esimden boşanma kararı aldım:D iş yerinde hergun bi olay yaşadım ki sürekli diyorum herkes bilinçli şekilde üstüme geliyo diye eşimle en son kavgadam da gecenin 4 de evi terk ettim :) sonra oturup ben napiyorum dedim iş yerindekileri eşimi esimin şeytan anasını kafamda komple bitirdim naparlarsa yapsınlar umursamıyorum hormonlarımiz alt üst oluyo ve biraz anlayış bekliyoruz tam tersini görünce de daha çok stres oluyoruz ben şuan sadece bebeğime ve kendime odakliyim esimde bunun farkına vardı oda sakinleşti ve düzelmeye başladı kendinizden ve bebeğiniz den değerli hiç birsey yok bosverin bebek gelişimini bile etkiliyor ben sinirlendim zaman aciyorum bi müzik dinliyorum rahatlıyorum bu dönemde hiç birseye de karar vermeyin :) 
0 oy
(127 puan)
Evde küçük bebeğin çocuğun yoksa dışarıda yürüyüş yap nefes egzersizleri yap evde çok durmamaya bak müzik dinle yürürken neşeli şeyler. Tanıdık birileriyle konuş. Komşuna çık iki lak lak muhabbet et. Varsa kardeşin ablan abin bi yerlerde otur biseyler iç havadan sudan bahset. Bahçen varsa toprakla çiçekle uğraş. Kitap oku ve bol bol dua et tevekkül et şükür et daha iyi hissedeceksin. İçin ferahlar inşallah sağlıcakla kucağına al yavrunuda
0 oy
(5 puan)
Her ne yaşarsanız yaşayın sizin karnınıza bi mucize var. Size kavuşmayı bekliyor. Sadece ona odaklanın. Siz ne hissederssniz bebeğinizde onu hissedecek. Lütfen ama lütfen bebeginizi kucağınıza alınca yasayacaginiz mutlulugu simdiden hissedip hayalini kurup kafanizi baska seylere odaklamaya calisin. Biliyorum cok zor ama bu tür depresyonlarin tek çözümü hareket edip odak noktasini degistirmek. İçiniz daralinca bebeginizle konuşun o sizi duyar. Yalniz degilsiniz hic bi zaman. Eşinizle ilişkinizi de akışına bırakın. Bosansaniz da bosanmasaniz da o suan sizin icin bebeginizden daha önde olamaz. Lutfen sakin kalın yürüyüş yapin dua edin salavat çekin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 306 göst.
11 Ocak 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde HK95 (17 puan) sordu
0 oy
0 cevap 105 göst.
11 Ocak 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde HK95 (17 puan) sordu
0 oy
4 cevap 88 göst.

648,101 soru

3,416,240 cevap

4,246,717 yorum

183,184 üye

...