0 oy
181 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (57 puan)
Hamilelikte sol tarafa yatmanın daha iyi olduğu söyleniyor ama benim bebeğim hep sol tarafımda soluma yatınca sıkışır mi acaba ? Ve sağ tarafıma yatınca daha çok hareket ediyor soluma yatınca neredeyse hiç hareket etmiyor ve hareketlerini göremiyorum sola yattığım zaman sağa yatınca izliyorum ama hep onu acaba soluma yatmamalı miyim?
Gebelik haftası 25

7 Cevap

0 oy
(2,572 puan)

Göbeğinin üstüne yatıp sıkıştırmadigin surece sıkışmaz canım ustelik her hamileye sola yatin derler hem kan akışı daha hızlı daha rahat oluyomus hem de bebek daha cok hareket ediyomus kan akışından dolayi olsa gerek :) benimki sola yatinca hareketlenmiyo saga yatinca cok hareketleniyo ama ben elimden geldikce sola yatmaya calisiyorum kan akışı daha rahat daha hızlı saglansin diye zarari olmaz yani sola yatmanin merak etme :)


(57 puan)
Valla uykular haram oldu resmen gece uyurken yanlışlıkla sol tarafa yatarken biraz karnıma yuklenicem de bir şey olucak diye aklım çıkıyor nasıl yatacagimi sasirdim :))
(2,572 puan)
Haftan ilerledigi zaman istesende yatamazsin zaten karninin ustune canim :D yani uyku halinde de yatamazsin merak etme :) ben uykudayken yanlisikla ustune yatar pozisyon aliyorum drek agri giriyo hemen uyanip ya yan dönüyorum ya yüz üstü yatiyorum :)) bebislerimiz saglikla gelsjnler de artik yapacak bisi yok :))
-Reklam-
0 oy
(11,325 puan)
Sırt üstü ve yüz üstü yatmayın yeter evet sol daha iyi derler ama yan yattığınız müddetçe sorun yaşamazsınız 
0 oy
(1,974 puan)
Benimde iki aydir hareketleri sagda ama her ultrasonda doktor govdesi solda dedi.yani aslinda sola dogru yatiyo ama ayaklari elleri saga geliyo.sıkıstirma korkusu hep var.yuksekbel pantolon giyincede vicdan yapiyo insan.kipirdanip duruyo cunku daraliyo ama yapcak bisey yok saga da yaticaz sola yaticaz mecbur giyinicez de cropla gezenimiz yoktur :)
0 oy
(77 puan)
Benim 2 çocuğum var sağ sol her şekilde yattım çok şükür sağlıklı doğdular bence takılmayın böyle seylere nasil rahat ediyorsanız öyle yatin eskiden annelerimiz ne yapmışlar acaba  ☺
(57 puan)
Böyle düşünüyorum bazen ama içgüdüsel olarak kendimide düşünmekten alıkoyamıyorum
(900 puan)
Bende onu merak ediyorum..:)) hani bişey yiyeceğimiz zaman bile nete bakıyoruz zararı varmı yokmu die..onlar o anlık karın doyurmaya bakmış.. yada bebeğin kilosuna takılıp kilo  aldıran şeyleri araştırıp yiyoruz .. vay garip anam bana hamileyken ne yedinde 3.500 doğdum acaba diyorum:))
0 oy
(64 puan)
20 haftadayım hala çok rahat bir şekilde yüzüstü yatıyorum çok rahat oluyor hiç rahatsızlık duymuyorum
0 oy
(900 puan)
Valla canım bende sağıma yatınca uykuya dalabiliyorum.. 31.haftaya girdim.. merak etme bişey olmaz yüz üstü yatmadıktan sonra..
0 oy
(1,806 puan)
Merak etme canim sen nasil yatarsan yat bebek kendini  yerini oyle rahatlatiyor)saga yatmanin sakincasi yok ama sola yatinca kan akimi daha iyi gidiyor diye cogunlukla sola yatmak oneriliyor.ben sag sol donuyorum surekli .
(57 puan)
Ayyy evet bende dönüyorum ama karnım yatağa deyince bastiriyormusum gibi oluyor diye korkuyorum işte umarım bir sıkıntı olmuyordur o şekilde umarım ben karnımı yatağa koyunca bebeğim kaçıyordur :)))
(1,806 puan)
Yok canim biseycik olmaz☺️onlar icerde guvendeler .valla bende ola bildigi kadar dikkatli oluyorum.bebegi olan anneleri düsün butun gun ablamin bebegi kucaginda karnina dayiyor ayaklarini 8aylik hamile ogluda 1yasinda kucakta geziyor bütün gün .masAllah hersey yolunsa doktorda bisey olmaz o icerde guvende diyor
(57 puan)
Evet doğru birde bu yüzü var tabi bu işin :)) teşekkürler yorumlarınız için:))

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 190 göst.
0 oy
8 cevap 334 göst.
4 Eylül 2019 Doğum kategorisinde meleğim kızım (116 puan) sordu
0 oy
1 cevap 110 göst.
5 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Prensannesi26 (19 puan) sordu
0 oy
7 cevap 306 göst.
21 Mayıs Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Egg417 (19 puan) sordu

654,725 soru

3,441,707 cevap

4,275,711 yorum

184,975 üye

...