0 oy
146 göst.
Doğum kategorisinde (10 puan)
Hanımlar bugün doktora gittim. Nst'de hafif sancım var olarak çıktı. Ama ben bir şey hissetmiyordum.  Şöyle ki; Zaten normal zamanlarda özellikle yatakta dönerken veya oturduğum yerden kalkarken de genel olarak kasık ve bel ağrım hep var. Bu sefer de farklı bir şey hissetmedim ama Dr. Nst'de çıkan bu sancıdan daha ileri bir sancım olursa hastaneye gitmemi istedi. Ben nst'de çıkan sancıyı bile hissetmezken Nasıl onun bir tık ilerisinde anlayabilirim? Yani, bu akşam biraz merdiven inip çıkmak zorunda kaldım, ondan sonra karnımda biraz sancı başladı ama, bunun için de hemen doktora gitmek yersiz gibi geliyor. Bilemedim. "Dayanamayacak gibi olursam mı geleyim?" dedim, "Yok, bundan biraz daha fazla sancın olursa gel" dedi. Nasıl anlarım? 
Gebelik haftası 32+4

3 Cevap

0 oy
(192 puan)
Nts de çıkan sancıyi hissetmemek normal. Karnın sertleşir sadece bebek toparlanir. Gerçek sancı adet ağrısınin bir tık üstü bir ağrı rahmin ağrır ara ara gelip gider. Sanki tahmini biri yerinden çıkarıyor gibi ağrı olur. 
(10 puan)
Anladım, teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(384 puan)
Gercek sancılar ağrıdan duramazsınız.

Adet+ishal sancısının siddetlisi
(10 puan)
Teşekkür ederim
0 oy
(1,728 puan)
Canım dovum yaptığım günde ben sancı hissetmiyordum. 90 i gecik sancıların var dediler ben hastaneye gülerek girmistim. Suyum geldigi için. Ağrın eşiğinde fazla olabilir. Bu çocuk içinde kalacak değil ,:) geleceği gün mutlaka bir yolunu bulur gelir :) sen nasıl anlarım diye boşuna düşünme. 
(10 puan)
Teşekkür ederim.  Doktor gel dediği için, gitmem gereken sancıyı ya anlamazsam diye tedirgin oldum işte. Çünkü bunun bir tık daha üstünde geld dediği sancı nst'de çıktı, ben bir şey hissetmedim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
4 cevap 408 göst.

651,971 soru

3,431,021 cevap

4,263,722 yorum

184,269 üye

...