0 oy
59 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (16 puan)
kapalı
37+3 haftalik asiri derecede catilarim agriyo geceleri resmen sabahliyorum 3 cu hamilelik
Gebelik haftası 37
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

0 oy
(181 puan)

Vala bende aynıyım canım kalçaları ma vuruyor. Geçen hafta muayene de sağ bacağım katıldı ağrıdan artık. Benim de 3. Bir doğum bir kayibim var. Vücut mu çok yıpraniyor yoksa degelerimiz mi düşüyor çözemedim. Günde iki defa maden suyu içmeye çalışıyorum.  Çok.oturunca oluyor çok.yur8yus yapınca oluyor ortasını bulamadım :D aramızda 1 hafta var.. doğumdan sonra geçer inşallah 

(183 puan)
Bugün 38 olduk yarın doğum için yatışım olucak. Doktor normal doğuma seni zorlayacaklar dedi. Üçüncü gebeliğim lakin korkular sardı beni. Şekerim var ameliyat olamam gereken hemoroid hastaligim tiroit. Beni normal doğuma zorlamalari saçmalik gibi. Bütün gebeliğim sürecinde riskli gebelik bölümü gittim sürekli hastanede yattım. Böyle demeleri normal mi anlamadım. Oysa ben sezeryan istiyorum tüpleri de bağlatıp rahat olmak istiyorum.
(16 puan)
ne sebeple zorla dogurturacaklar daha 38 yani 40 41 olsa neyse anlam veremedim
(181 puan)
Vala canım benden33 haftadan beri çıkıyor yalancı sancılar ama bakalım şimdi yine nst takılı ne diyecek doktor .
(183 puan)
Hiç bir şekilde sancım yok zaten cnm. Yüksek şeker yüzünden doğuma alamak istiyorlar. İri bebek olmasın diye elinden gelinide uyguluyorlar. Neymiş doğumda bebekte solunum sıkıntısı olabilir miş. Madem öyle ise dedim ne diye normal doğuma zorluyoryoraunuz dedim. O yetmez mis gibi hastanede yattığın da . Bir sürü evrak getirip imzalayıp bütün sorumluluğu üstüne yıkıyorlar. Akşam eşim hiç bir şekilde sorumluk için evrak imzalamayacaksin dedi. Ne yapicam bilmiyorum. Eğer solunum sıkıntısı olacaksa sezeryan kabulumuz. Bebeğinizi kaybedemeyiz.
(181 puan)
Canım sen hangi.il desin niye böyle dayatmaya gidiyorlar . Allah korusun bisey olsa birde bir sürü kağıt imzalatiyorlqr . Başka hastane yokmuş bulunduğun ilde. Gerekiyorsa varsa başka akraban falan iyi olduğunu düşündüğün bir yer durumun el veriyorsa oraya git. Çok saçma Bi durum
-Reklam-
0 oy
(61 puan)
5+6 haftaligim Bulantilarim oluyo aşırı ve cok yorgun hissediyom kendimi sağlıkla gelsin inşallah
(16 puan)
daha cok kucuk o yuzden bunyen alisana kadar biraz boyle oluyor  ilerleyen haftalarda rahat edeceksin
(61 puan)
İnsllh canim ya

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
19 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Lale34 (52 puan) sordu
0 oy
7 cevap 179 göst.
28 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kalbim2 (35 puan) sordu
0 oy
0 cevap 67 göst.

651,992 soru

3,431,096 cevap

4,263,822 yorum

184,273 üye

...