0 oy
264 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (187 puan)

Dün Doktora Gittim Baştan Beri Bebeğim 2 Hafta Önden Gidiyordu..

Doktor Bebeğimin Gelişimini Tamamlamış Olduğunu Kilosu Boyu Sağlığının Yerinde Olduğunu Başınında Aşağıda Olduğunu Fakat Hala Fazla Yukarda Durduğunu Söyledi..
Artık Senden Haber Bekliyoruz Bol Bol Yürü Ki Bebek Aşağı İnsin Normal Doğumu Rahatlıkla Yapasın Dedi..?
Yürümekten Başka Ne Yapabilirim.?
Bu Konuda Bana Yardımcı Olurmusunuz.?
Gebelik haftası 37+5

3 Cevap

0 oy
(11,305 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yürüyüş, merdiven inip çıkma, çömelme hareketleri yapın, sürekli hareket halinde olun. Doktor ilişki yasağı koymadıysa korunmasız ilişkiye girin. Yavaş yavaş açılmayı da sağlar. 
(187 puan)
Çok Teşekkür Ederim :)
-Reklam-
0 oy
(150 puan)
Bende aynı durumdayım cebaplari bekliyorum +1
0 oy
(109 puan)
Merhaba bizde   38+0 olduk bugun benimde doktorum bebegin gelisimini tamamladigini soyledi pilates yapiyodum gebeligim boyunca topunuuz varsa oturup dairesel hareketler yapabilirsiniz hergun dusa giriyorum yuruyus sguat comelme hareketleri bide burda okumustum gogsunuzu uyarin masaj yapin demisti daha once dogum yapanlar ona basladim perine masaji yapabilirsiniz  ve iliski burda formlardan okuyup uygulamaya calistiklarim bunlar umarim hepimiz sagliklica dogururuz yakin zamanda :)
(150 puan)
Indi mi peki hiç açılma falan oldu mu?
(109 puan)
Pazartesi gunu kontrolum var bi gelisme olursa buraya yazarim insallah :)
(187 puan)
Beklemedeyiz :)
(109 puan)
Merhaba kizlar ben kontrole gittim bugun bebegin basi inmis asagiya cok sukur hazirlik kasilmalari var aciklik yokmus beklemeye devam :)
(187 puan)
MasAllah Darısı Başımıza Ya :) Haberdar Et
(109 puan)
Insallah yakin zamanda dogurdumda yazarim :))
(150 puan)
Hurma yiyorum 2 günde bir bir paket a101 acve hurması. Tadı güzel he tavsiye ederim. Ama etki etmiyor hicbir sey. Squat yapiyorum bir seyler. Bakalim persembe kontrolde doktor ne diyecek. Ya biraz da dusunuyorum daha ne kadar buyucek zaten biraz iri gibi geliyor bana karnimda. Kolunu dizini ayaklarini hissediyorum. Bu bebegin kafasi kanala nasil sigcak acaba. Kizimin kafasida vae yani genetik bizde ileride 2 hafta :D
(187 puan)
Sen Gel Beni Gör Hurmalar Mi Dersin..
Squatlar..Uzun Uzun Yürüyüşler..Plates Topu Üstünde Halden Hale Girmeler Ama Tık Yok :)
Bu Kuzuların Yeri Rahat :)
(109 puan)
Hurma alicaktim bimden aliyodum budefa a 101 deneyeyim :)  valla bilmiyorum benimkide 3460 gram dedi bugun buyudukce zor olacak diyede korkuyorum elcin demirel diye bi kadin var pilatesci kanala yonlendirme hareketleri fln gosteiyo onlarida yapiyorum ben bi goz atin isterseniz youtubede son 3 4 gundur aksamlari cikip 5 6 km yuruduk esimle dinlenerek aralarda yuruyusten geldigimde asagi baski oluyo genelde uzun yuruyuslere devam edicem bakalim gelince bide sicak dus :) persembe gunku durumunuzu yazin sizde olurmu gelismelerimizi paylasalim :))
(109 puan)
Valla  motive oluyorum boyle en qzindan yalniz degilim diyorum:)) kendi kendime guluyorum bazen girdigim hallere bak diye ama napalim gelsinler diye ugrasiyoruz ama yavrular masallah keyif catiyo icerde :)
(187 puan)
Hadi Bakam Kim Önce Doğuracak
(109 puan)
Hahahah cok iyi motivasyon oldu bu doguran buraya yazsin calismalara devam :)
(150 puan)
Naptınız sancı falan var mı? :)
(187 puan)
Hala Hiç Birsey Yok Deliricem :)
(109 puan)
Ben ayni devam asagi baskilar devam ediyor ama duzenli sancim yok dunden beri sirtim agriyor ara ara siz de durumlar nasil :)) symbtlzcn yarin kontrole gidicekti galba :)
(150 puan)
Allah nasip ederse gidecem yarın bakalım. Bende de hic sancı yok nişan yok en az 1 haftam var hala. Karnımda düşmüyo... :D baya var
(187 puan)
Benim Kontrol Cuma Günü :)
2 Gündür Kasıklarımda Hafif Bir Baskı Var O Kadar Ne Sancı Ne Ağrı MasAllahım Var :)
(109 puan)
Bende nisan fln bekliyorum ama yok beyaz akintim oluyo son gunlerde  ama yok yani 40 i doldurucaz galba bu gidisle :) haber et yarin hayirli haberler bekliyoruz insallah :))
(187 puan)
Bende Sadece Beyaz Akıntı Var Oda Renksiz Kokusuz Of Valla Çatlıcam Gelsinler Artık Sağlık Sıhhatle :)
(187 puan)
Herkesinki Aynı Olmuyor Diyorlar Yani Nişan Gelmeden De Suyun Gelmeden De Doğum Gerçekleşebiliyormuş Bu Doğru Mu Ki.?
(150 puan)
Hiç bilmiyorum ilk gebelik bende. Benim karnım sadece sivrileşti öne doğru, sertleşti böyle bir tek fark bu var bu arada sizinkide öyle mi?
(187 puan)
Erkek Olduğundan Sanırım Benimkide Sadece Öne Doğru Sivri Bir Karın..
(150 puan)
Benimki kız ama işte sadece toplandi sanki biraz böyle öne attı kendini. Bakalım hayırlısı
(109 puan)
Evet arkadasim da dogum yapti 2 ay once nisan su gelmeden sancisi geldi sadece olabiliyomus yani
(109 puan)
Benimde karnim daha sivri ve sert gibi ve erkek benimkide kizlar :) bide bazen cok hareket ediyor oglum dun gece uyandim bikac hareketine resmen sizinkilerde hareketlimi
(187 puan)
Valla MasAllahi Var Benimkinin :) İçeride Ne Yapıyor Anlamiyorum
(109 puan)
Valla keyifleri yerlerinde galba icerde bende anlamiyorum ama ciksalar iyi olwcsk artik :))
(109 puan)
Naptin cnm gittinmi kontrole hayirli haberlerle gel insallah :)
(187 puan)
Bekliyoruz :)
(109 puan)
Dogurdumu acaba yazmadi :D hayir olsun insallah
(150 puan)
Ayy yok ya. 37 + lardayim. haftadayim bebek 3100 gr falan dedi. Zaten pek iyi bir doktor degil bu anlamiyor cihazida eskiydi asagiya inmis mi inmemis mi onuda anlamadi. Yarin nst de bakcaz artik sanci var mi diye de yok yani benim var surem çok.
(150 puan)
Kızlar nasıl nst sonucum az once yukledim fotograf. Bakın isterseniz.
(109 puan)
Nerden gorucez cnm ben goremedim bu posttami
(109 puan)
Gordum simdi sorularda cnm hafif sancilar var gibi bende bugun bebek hareketlerini pek hissedemedim doktorumu aradim benim tup bebek bide suyum azalmis kizlar aciklik yok rahim agzinda baskida hissetmedim beklemek istersen hergun nst alalim ama suyun azalmis ve tup bebek oldugu icin endiseliyim normalde tup bebekleri 37 38 arasi aliyoruz normal icin 40 a kadar bekledik size birakiyorum dedi sezeryan olucam sanirjm bende pzartesi fln
(150 puan)
Geçmiş olsun canım nasip artık. Ama bebeğinize kavuşacaksınız artık insallah. Gelişimide tamamsa insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Hasret bitti sayılır. Ben depresyona girdim artık çok özlemeye başladım kızımın kokusunu almak için sabırsızlanıyorum. Insallah sizde evladinizin kokusunu icine cekersiniz rahat rahat
(187 puan)
Allah Allah Nasıl Oldu O Iş Ya Riske Atmak Doğru Değil Ama Havuç Suyu Falan Mi İçsen Suyu Arttırıyor Diyorlar
(187 puan)
@Elifcik Amin Canim Benim InsAllah
(109 puan)
Aynen artik bende kendimi oyle teselli ediyorum normal olsun com istedim ama galba hayirlisi boyle bakalim bianda oladabilir belli olmaz ama suanki durumda hemn gelecek gibi degil su alt sinirda dedi artik kavusucwz en azindan ona odaklanmaya calisiyorum 5 senenin sonunda gelmisti oglum mucizemiz heralde boyle gelmek istiyo saglikli olsunda diyorum
(109 puan)
Havuc her sabah rendeleyip yiyorum salata gibi ama suyunuda deneyeyim cnm
(187 puan)
Hiç Sesiniz Çıkmıyor Doğurdunuz Mu :)
(150 puan)
Gülmekten öldüm yorumunu görünce . Yok doguramadım. Spor yapiyorum, bugun yine yarim paket hurma bitirdim :D tık yok yine ne nişan ne bir şey. Yani bu haftalarda normal olan belli bile olmayan sancı var o da tam cigerimin orda yani dogum sancısı değil aşağiya dogru değil. Sizin nasıl durumlar?
(187 puan)
Bende De Ne Nişan Ne Su..
Ama Bebek Aşağı İndi Hissediyorum Midem Boşaldı Sanki 2 Gündür De Sol Kasığıma Kramplar Giriyor Cuma Günü Kontrol Vardı Bi Hayır İşi İçin Erteledim Pazartesi Gidicem Bebek De MasAllah Baya Haraketli Keyfi Yerinde Gelesi Yok Böyle Nere Kadar Gitcek Bilmiyorum :))
(150 puan)
Maşallah. Sen bence haftaya kesin dogurursun belirtiler o yönde gününüde tam doldurmuş oluyorsun. Şeyde oluyormuş bebegin böyle löp löp et gibi bagimsizlasiyormus sağa sola düşüyormuş döndükce, doğma üstü yani kaslarindan ayriliyormuş kese biraz. Sende oldu mu hiç?
(187 puan)
Daha Öyle Birsey Hissetmedim Gecen Bi Doktor Diyor Ama Ne Haraket Ne Yürüyüş Doğumu Tetiklese Tetiklese İki Şey Tetikler Birinci Hurma İkincisi Korumasız İlişki..
(109 puan)
Ben bugun sezeryana alindim kizlad bebegimin suyu azaldi haretleri zayiif aliyordum bazen riske atmadik bugun 5 gibi sezeryana alindim kontrolden sonra oglum saglikla dogdu cok sukur kuvozode girmedi cok sukur emziriyorum fln cok guzel bi his insallah yakin zamanda sizde yavrularinizi alirsiniz kizlar cok duygusal :))
(187 puan)
Kıyamam Ben Sana Ya MasAllah BarekAllah Rabbim Evladını Analı Babalı Büyütsün Hayırlı Uğurlu Olsun Kendimin Ki Olmuş Kadar Sevindim :)
(109 puan)
Sagol allah razi olsun cnm amin insallah sizi takip edicem ama insallh sizinde dogum habrlerinixi alicaz tez zamnda dualar sizinle:))
(150 puan)
Sükürler olsun, maşallah canim. Sütünde gelmiş hemen maşallah süphanallah. Hiç ayrılmayın inşallah. Beraber büyüyün sevindim çok.
(109 puan)
Amin insallah kizlar cok sagolun sizin dogum haberlerinizide bekliiyoruz en yakin zamanda oglumla :))
(187 puan)
Kontrole Geldim Bakalim Doktor Hanım Ne Dicek Bu Arada Muayene Ücretleri 750 Olmuş‍ Umarim Artık Doğururum :(
(109 puan)
Benimde en son 610 du 180 de nst oduyodum valla ona guc yetirmekte zor allah yardimciniz olsun
(187 puan)
Doktordan Çıktım Nst Çok İyi Sancı Çekiyorsun 2 Cm Açılman Var Bol Bol Yürü..Bol Bol Eşinle İlişkiye Gir.. Bol Bol Ilık Duş Al Bu Hafta İçi Halledelim Artik Dedi..
(109 puan)
Aaaa super cnm cok iyi senin bebisin kendisi gelecek heralde insallah hadi allah yardimcin olsun doguruncada yaz yinr :))
(187 puan)
Dün Öğlen Doğurdum Elhamdülillah :)
(150 puan)
Canim tekrardan allah analı babalı büyutsün. Merak ettimde suyun veya nişanin gelmiş miydi dogumdan once veya belirti olarak kanin asagiya dusmusmuydu?
(109 puan)
Hay masallah normal oldu sanirim demi cnm soru acmistin sancilarin vardi gozunuz aydin cok sukur atlattin sen nasilsin bebek nasil allah anali babali buyutsun insallahh  artik darisi elifin basina bi o kaldi
(150 puan)
Ya aslında o kadar sıkıştırmam nasip derim ama kocam yurt dışına çıkacak 1 ay ya da daha az kaldı. Yavrusunu görmeden, gitsin istiyorum. Çok üzülürüm, sütüm falan da gelmez üzüntüden.
(109 puan)
Kac haftalij oldunuz simdi ay evet ya uzucu olur onunda akli sizde kalir insallah hayurli vakitlerde geliversin ya dua edelim senin icin
(187 puan)
Normal Doğum Oldu Elhamdülillah İkimizde Cook İyiyiz:)
Suyumu Ebeler Getirdi Nisan Gelmişti Oda Alttan Kontrolden Sonra Oldu..
(109 puan)
Bende 2 defa alttan kontrole girdim wma yok benim hic biseyimi getirmedi ya hic dogurmsys niyetim yokmus heralde :)) cok sukur önemli olan iyi olmaniz zaten bundan sonra artik emzir uyut uyandir yine emzir dongusu basliyo :))
(187 puan)
Aynen Öyle:) Yeni Günlerim Diye Süt Yok Daha Ama Sıvı Sarı Su Geliyor
(109 puan)
Emzirdikce acilir insallah sifa olsun yavruya :)) biz yarin ilk kontrole gidiyoruz bakalim :)) elifte dogursa bi rahatlicam :D
(109 puan)
Elifff naptin kiz dogurdunmu :))
(150 puan)
39+0 oldum doğuramadım :)) kocam almanya gidecek goremeden bu gidisle. 2 haftasi kalmadi onunda gitmeye bakalim hangimiz daha cabuk davranacak
(109 puan)
Hadi insallah benim 39+2 deydi dogumum :) hergun degerli sizin icin tabi hemen geliverir insallah bebisin hayirlisi ile :))
(109 puan)
Elif soru acmissin naptin gittinmi insallah dogar hayirlisi ile
(150 puan)
Insallah doğar. Ama sanmiyorum onun su oldugunu cunku sancim da yok, devamida gelmedi. Duruyoruz oyle yerimizde. Bakicam bir 4 5 saat daha
(109 puan)
Sen yine bi doktorunla gorus benimde su sizmasi gorunmuyodu ama azalmis suyum sanci aciklik hic bisey yoktu nolur nolmaz guzel haberlerini bekliyoruz insallah
(150 puan)
Inşallah. Yarin kontrolum var bakalim.
(109 puan)
Guzel haberler bekliyoruz bende oglumu kontrole goturucem :))
(150 puan)
Bugün gittim kontrole 39+4 üm. Bebek kanala kafasını sokmuş yavştan 4te 1 i girmiş. Yuzunu tam goremedik mesela o yuzden. Ama sancım falan yok hala. Bekliyoruz...
(109 puan)
Ay hadi insallah gelir bian once yoluna girmis en azindan bol bol yuruyus yap cnm gelecek insallah bende senle bir bekliyorum valla  :))

651,017 soru

3,427,226 cevap

4,259,755 yorum

183,999 üye

...