0 oy
108 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (5 puan)
Kızlar sağlık ocağının verdiği Vegaferon demir  ilacı bende kabızlık yaptı dün ilk kez tuvalette zorlanmaktan kan gördüm ve demir ilacını kullanmayı bıraktım belli bi süre ilacı kullanmazsam bir zararı olur mu ve kabızlığa çözüm ne yapabilirim?
Gebelik haftası 23+4

4 Cevap

0 oy
(2 puan)
Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle. Aç karnına kayısı suyu içebilirsin. Birde karadut yiyebilirsin. Çok iyi geliyor. Umarım faydasını görürsün. Doğal yollar ile de kan yapıcı şeyler yiyebilirsin.
-Reklam-
0 oy
(32 puan)
yeniden gösterildi
Merhaba eczaneden duphalac şurup alabilirsin.bana doktorum vermişti 2. Hamileliğimde çok iyi geldi şuan 3. Bebeğime hamileyim hala kullanıyorum.hic bir zararı olmayan hatta çocuklara bile verilen tatlı bir şuruptur.hamile olmayan ve bu tür şikayet yaşayan herkese tavsiye ettim çok kullanan var. iki cocugumada kullanıyorum bazen. Çok geçmiş olsun.
0 oy
(261 puan)
Aynı dertten muzdariptim yesil erik çözüm oldu. Simdi zamani da heryerde var. Bir kilo al ye bak nasıl söküyor dua edeceksin bana :)
0 oy
(713 puan)
Devamlı olarak sabah ac karna zeytinyağı ve kayısı çayı içiyorumm. Hoşaf değil 5 6 kayisiyi sicak suda demleyip kahvaltı oncesi kayısılari yiyorum suyu da içiyorum. 5. Aydan sonra sadece zeytinyağı yetiyodu ama son ayimdayim artık sabah ve akşam bu şekilde yapıyorum. Devam edince gayet rahat ediyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 38 göst.
0 oy
0 cevap 41 göst.

647,920 soru

3,415,618 cevap

4,246,092 yorum

183,138 üye

...