0 oy
155 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (38 puan)
kapalı
Kızlar dahiliye doktoru idrar enfeksiyonuna bakarmi  desem
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(7 puan)
Evet dahiliye doktoru bakar ben genelde testlerimi dahiliye Dr una veriyorum
-Reklam-
0 oy
(484 puan)
Bakar, genel tahlil isteyin hatta gebe oldugunuzu soylerek tiroidler dahil olmak uzere tam kan sayimi idrar seker hepsine baktirin
(484 puan)
Doktorlar inanin gereksiz ilac vermez. Hic riske atmayin doktor muhtemelen dusuk doz baslamistir hangi ilaci verdiler size? Dilerseniz aile hekiminizle de görüşün yarin pazartesi mesela. Sorun tamam derse hemen baslayin. Ben mesela ilk 50 mg kullaniyordum. Ilk ay duzgun gibiydi sonra yeniden yukseldi allahtan o sira gebe degildim hemen 75 mg a gectiler. O zaman toparladi. Gebe kalmıştım. Yetmeseydi 100mg a gececeklerdi. Inanin kullanmamak daha tehlikeli. Bende mesela gebelik oncesinde cikmisti. Suan 20 haftalik oldum dedigim gibi suan kontrol altinda olmasina ragmen biraktirmiyorlar. Doz bile dusurmedik. Bir de gebelikte bile hormonal yukselebiliyor o yuzden hep takip altinda olmak lazim. Ilk haftalar tam bebislerin bizden tiroid aldigi donemler, bizde de olmayınca cocukta eksik kalıyor. O yuzden riske atmamanizi tavsiye ederim. Ben mesela ayda bir kan veriyorum ilaca ragmen normal mi yukselmis mi takip altindayim. Aile hekiminde veriyorum ilacım bitince onlar yaziyor. Kadin dogumcum zaten takip ediyor. Yine dahiliye endokrin takip ediyor vs.. ama mecburen kullaniyorum kısacası.
(484 puan)
Allahin izniyle hicbir sey olmamistir ama bundan sonrasini riske atmayın. Doktorunuzla yeniden görüşün icmediginizi de mutlaka soyleyin yeniden kan bakarlar belki yukselmis mi düşmüş mu kontrolde ederler. basla derse başlayın. Her bebek her can cok kıymetli napalim icmemiz gerekiyorsa içeceğiz doktorlar ne derse yapacagiz mecbur :))
(38 puan)
Geçmiş olsun yarın b nde gidecem , ilacı almadım ismini bilmiyorum bakalım yarın n çıkarsa Dr ona göre iac yazacak kullancam
(484 puan)
Sizlere de cok geçmiş olsun. Insallah her sey yolunda ilerler hepimiz icin :))
(38 puan)
Saol canım

650,890 soru

3,426,795 cevap

4,259,257 yorum

183,961 üye

...