0 oy
333 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Merhaba kızlar, adetime 1 gün kala reg oldum, reglim çok olmadı ama 1 gün yarım az kanamam oldu..  Daha sonra hiç olmadı, bu günde çok az kanama oldu çok az. Başlarda normal regl ağrım oldu ama şimdi yok Anlamadım ben. Normalde 5 gün regl oluyom. Bu gün reglimin 4 cü günü, sabahdan mide bulantım, iştahsızlık var, yemek yiyrmiyorum bakınca midem bulaniyo.  ve aşırı cinsel ilişki isteyim var. Regl olmadan bikaç gün öncə kasıklarımda ağrılar, belimde ağrılar, batmalar, çok iştahlı hallerim vardı. Reglden bikaç gün önce kavhe rengli akıntımda oldu. Ben gerçekden bir şey anlamadım, hamile ola bilirmiyim? Bu durumu yaşayan varmı? Teşekkür ederim önceden. 

5 Cevap

0 oy
(198 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Üstüne görmüş olabilirsin bir test yap istersen 
-Reklam-
0 oy
(11,261 puan)
Şüpheleniyorsanız kan testi yaptırın 
0 oy
(609 puan)
Bence test yap bakalım canım sabah
0 oy
(719 puan)
Bence adet düzensizliği gibi mevsim değişikliğine bağlı böyle kanama miktarında ve gününde azalmalar olabiliyor. Ama şüphen varsa pihtili kanaman olmadıysa kan ver icin rahat etsin. Ben adet gününün ertesi gunu kan verdim aksamina pembe lekelenmelerim oldu adet basladi sandım. Sabah beta sonucum 1334 çıktı. Kanama yoktu ama pembe su gibi akıntım vardı bildigin suyun pembesi gibiydi pihtisizdi acile gittim 4+2de progestan başlandı lekelenmeler 9. Haftaya kadar siyah kahverengi visne çürüğü renklerinde devam etti. Kan vermesem adet olduğumu sanabilirdim. Gebeysen vakit kaybetmeden ilac başlansın. Düşük riskin olmasın bir an önce kan ver kurtul.
0 oy
(525 puan)
Olabilir benimde adetim 5 gün sürer 6 7 . günler anca temizlenirdim. En son ki adetim 2 gün sürdü 3. gün tamamen kesildi 3. gün tertemizdim. Bende baya baya kanama oldu ben adet gördüm olarak sayıyorum. Her soran doktora o kanamaya göre söylüyorum. Bi doktor bana dedi sen geç yumurtlamissin geç döllenme olmuş üstüne görmüşsün dedi. Bebek en başından beri 1 hafta önde hiç değişmedi. Bende anlayamadim bu durumu düşünüyorum da ben baya baya iki gün adet gördüm. Hiçte yerleşme kanaması falan değildi normal kanamam oldu. Hala daha o iki günlük kanamayı sat olarak söylüyorum doktorlara. Dogumumda ona göre olucak. 
(14 puan)
Maşallah, Rabbom sag salamat kucağınıza almayı nasib etsin❤️
(14 puan)
Evet bende öyle oldim, sizden sonra umutlandım, iki gün önce test yaptəm neqativdi, bilmiyorum gercekten
(14 puan)
Siz ne zaman anladınız hamile olsuğunuzu
(525 puan)
Ben iki günü adet olarak hesapladım. Diğer ay adet günümde adet olmadım ve hayal kırıklığına ugramamak icin 10 gün adetim geçince 11. gün test yaptım hamile oldugumu ogrendigimde 5+5 di. Fakat ilk ogrendigimden beri 1 hafta önde hiç değişmedi. Şuan 27 haftalık hamileyim. Herşeyi ultrasona göre yaptırdım. Doğumum adet tarihime göre olucak.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 402 göst.
0 oy
13 cevap 423 göst.

649,331 soru

3,420,841 cevap

4,252,469 yorum

183,521 üye

...