0 oy
224 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (3 puan)
Merhaba kizlar bu bnm ikinci gebeliğim 11hafta 2 şuan Perşembe günü hafif lekelenmem oldu acile gittim bir şey yok dediler cuma gününde kahve rengi ama çok geldi kanada bnziyordu bugünde doktora gittim hiç bir şey söylemedi iyi dedi ama kanın neden geldiğini soylemedi
Gebelik haftası 11 2

5 Cevap

0 oy
(3 puan)
Ben normal adet görmüştüm hamileyken. doktora da gitmişsin korkma bence. Kanama olunca her zaman bebekte olmuyor sorun. rahim içi geçici kanama oluyor bazen bitiyor sonra 
-Reklam-
0 oy
(3 puan)
Ben normal adet görmüştüm hamileyken. doktora da gitmişsin korkma bence. Kanama olunca her zaman bebekte olmuyor sorun. rahim içi geçici kanama oluyor bazen bitiyor sonra. 
0 oy
(2,572 puan)
Her kanama kotuye yorulmaz düşük olmaz canim üstüne görenler de oluyor. Yerlesme lekesi de olabilir. Doktorun bi sorun gorseydi veya dusuk tehliken olsaydi soylerdi sana ilac da verirdi bence doktorun iyi diyosa bisey yok diyosa yoktur merak etme :)
0 oy
(741 puan)
Ben bugün doktoruma gittiğimde gosterdm bende de iki kere oldu biri kıl gibi incecik pembe ve kahverengi biri daha az bellirli belirsiz renkteydi gösterdim bunlar sorun değil yerleşme lekenmesidir dedi çok yoğun kırmızı adet kanı gibi olursa hemen gelin dedi . Yinede progestan iğne yaptırmanızı söyledi . Yaptırdık .
0 oy
(73 puan)
Korkma bende de olmuştu doktorum progestan vermişti bana bir süre kullandım geçti 

İlgili bir soru bulunamadı

656,320 soru

3,447,848 cevap

4,283,178 yorum

185,405 üye

...