0 oy
111 göst.
Doğum kategorisinde (91 puan)
Kızlar sakın ama sakın ANKARA BİLKENT ŞEHİR HASTANESİ KADIN DOĞUMA GİTMEYİNNNNN.  3 gün önce sancı larım dan dolsyı aciline geldim nst de çok fazla sancı çıktı acıklığım yoktu bi parmak ancaydı yatış istersen yapalım sen bilirsin cünkü doğumun heran olabilir dediler tamam dedim dosyaya hasta kendisi yatış istedi yazmışlar doğumhabe katına bi çıktım demediğini bırakmadılar yok kendin nedn istedin yok evinde bekleseydin alttan bi doktor baktı hiç açlık görememiş sonra bitanesi geldi ilk bakan acıtmadı ikinci gelen direk jel sürmeden soktu o panikle bagırdım kendin yatmak istediysen çekeceksin dediler neyse ordan normal odaya cıktm 3 gün bekledim sancım geçmiyo dayanamıyorum artık dedim tekrar aşagıya indirdiler acıklıgın yok neden, geldin neden böyle yaptın şu, bu, sürekli azarladılar sabaha kadar sadece nst takılı sancım var diyorum ağlıyprum acılman yok ama ne bekliyorsun dediler ya haftam da 39 haftaya girdim bugün dayanamıyorum artık ne suni sancı ne sezeryan hiç bişey yapmadılar sorum şu yapmaları yasal mı sorun bende mi? 
Gebelik haftası 39+0

1 cevap

0 oy
(525 puan)
Canım o kadar laf soylerlerken sende ortalığı ayaga kaldirsaydin. O kadar lafa susup kalmasaydin bashekime sikayet etseydin. Sancın varmış acilman yokmuş o yüzden hiçbirsey yapmazlar. Devlet hastanelerinde zorda kalmadikca sezeryan yapmiyorlar. Sen istesende beni sezeryan yapın diye yapmazlar. Özele gitseydin soyleseydin sancım var dayanamiyorum haftan geldigi için sezeryan yaparlardi. Devlette böyle bisey yok normal dogurabiliyorsan doguruyorsun. Acilman yoksa neden yatış istedin napicaz biz sana demislerdir. Sancıni azaltacak bisey yapmamislardir. Devlet hastaneleri böyle. 
(91 puan)
İnan durumum olsa bi dakka durmam çok zoruma gitti
(525 puan)
Devlet hastaneleri böyle canım. Banada illallah getirttiler inan ki yaka silktim. Saatlerce kivransanda sancidan kimsenin umru olmaz kendi kendine dogurmani beklerler.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 190 göst.
0 oy
12 cevap 694 göst.
0 oy
2 cevap 411 göst.

649,338 soru

3,420,870 cevap

4,252,509 yorum

183,521 üye

...