0 oy
177 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (38 puan)
düzenledi

Kızlar bu kötü bir durum mu? Kalp atışını vs. daha önce dinlemiştim. Ama detaylıda bu şekilde oldu. İlk gebeliğim


image

2 Cevap

0 oy
(1,803 puan)
Pozisyonu yüzünden olunca bakamaya biliyor bazen ben özelde gittim bebeği döndürdü doktorum kafası yukarıda idi yüzü ile alak hiç bisi yapamamisti sonra eli ile döndürdü yarım saat de yüz üstü yattım bu şekilde baktılar uğraşıyor bazı doktorlar görmek için ama perinoloji falan gittiğinde göremedim bakamadim diyip geçiyorlar 
(38 puan)
Doktor fetal eko yapmamı istedi. Pozisyondan dolayı göremediğini söyledi. Bir de onlar baksın dedi. Bu normal bir şey değil mi?
(1,803 puan)
Detaylı deninde organ kontrolü oluyor ya canım görmeden içleri rahat etmiyor yani tedbir amaçla soru işareti kalmasın diye başka görüşler isteniyor benimde aynı şekilde perinoloji demişti detaylıya gittim gördüğü için sorun yok dedi ama kork diye demiyorlar herseyi tam olsun Dİye kendini boşuna uzme
(38 puan)
İçimi rahatlattınız teşekkür ederim. Bende bir sorun olduğu için fetal eko istediler sanmıştım. İlk gebeliğim olduğu için de tedirgin oldum biraz. Ama herhangi bir sorun olsaydı bebeğin hareketlerini de hissedemezdim dimi?
(1,803 puan)
Eğer bir sorun görmüş olsa onu sana şöyle buyuzden yolluyorum derdi yada eline kağıt verirdi buyuzden gidiyorsun diye
-Reklam-
0 oy
(10,898 puan)
Koyu renkte olan yerde pozisyon uygun olmadığından incelenemedi diyor kötü bir şey demiyor. Demek o an hareket etmedi bebek.
(38 puan)
Pozisyondan dolayı olduğunu söyledi doktor. Fetal eko yapmamı istedi. Bir de onlar baksın dediler. Normal bir şey değil mi?

644,172 soru

3,402,295 cevap

4,229,773 yorum

182,173 üye

...