0 oy
156 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (56 puan)
kapalı
En son 7 Nisan'da hasta oldum ve şuan olmmadm henüz 12 gün geçti kaset test yaptım çift çizgi çıktı hatta emin olmak için iki tane yaptm kan testi yaptm çıkmadı neden acaba geç döllenme sizce 
Gebelik haftası 4/5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

+1 oy
(333 puan)
Bir soruyu on defa açıyon neden ?? cevap veriyoruz tekrar açıyon ?? hani sebebin ne 
(1,031 puan)
düzenledi
Diğer postuna kan değerleri yok ama yani hcg değeri acaba hala çıkmadı mı onu mu kast ediyor
(56 puan)
Üst üste gelyo ben napayım alla alla size dertmi
(333 puan)
yav bi git kapıınn önünde oyna millet sana cevap yetiştirmek zorundamı ?
-Reklam-
0 oy
(2,536 puan)
Canım aynı soruyu tekrar tekrar sormana gerek yok bence. Cevap verenler olmuş zaten ne içinde kaldı da ayni soruyu defalarca soruyorsun anlamadım veya neyi anlamadın ne cevap arıyosun da soruyorsun onu anlamadım valla. En iyi sonuc kan vermek üstelik bi postunda 1 aylik hamileyim diyosun bu postunda testte cift kanda yok diyosun nasil emin oldun hamile olduguna onuda anlamadim. Sen bence tekrar saglik ocagina git aile hekimine de ki ben beta hcg baktirmak istiyorum. Ver kanini baksinlar bi kere daha yani daha da baska bisi diyemiyorum.
(56 puan)
Sizi ilgilendirmez ne yapıp yapmayacağımj
(2,536 puan)
Sen nasil bir şeye sahipsin çözemedim. Soru soruyorsun yardımcı oluyoruzz gayetde açıklayıcı yazdigimi ve insani yazdigimi düşünüyorum bjrde senin verdigin cevaba bak iyi misin?? birde bi kac yorumunda da gordum insanlari tersliyosun argo kullaniyosun ne gerek var buna? Sen anne adayiysan burdakiler de annee ve anne adayları. Önce üslubuna dikkat ederek konuş karsinda çocuk yok. Rahatsizsan da belirt ona gore davranalim sana. Neyse iyi gunler.
(333 puan)
ESnil boşver bıktım bu kadından ya sürekli gerginleştiriyor ortamı. ERgen budalası gibi
(2,536 puan)
Bende saldım gitti zaten ne yaparsa yapsin sorusuna yanit vermem olur biter.

İlgili sorular

651,126 soru

3,427,737 cevap

4,260,319 yorum

184,034 üye

...