0 oy
137 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (546 puan)

Kızlar dikat etim de burdaki yorumlara hemen hemen herkes sezeryan oluyor neden acaba :ermm:

3 Cevap

0 oy
(227 puan)
Hastaneden ve doktordan geçiyor diye düşünüyorum çünkü bazen de hiç zorlamadan sezeryan alıyorlar arkadaşım hiç açılma sancı yoktu 41 haftaya girmişti suni sancı çekti bir bucuk gün sonunda doğurdu mesela başka bir hastanede olsaydı kesin sezeryana alırlardı biraz bu konuda gittin hastane ve doktoru arastircaksin o bile bile seçti en başından beri normal istiyordu hastane ve doktorda normal doğum destekliyordu keza ben özele gidiyorum benim hastanem de aynı şekilde normal d destekliyor aksi bir durum olmadığı sürece normal yaptiriyorlar bana da sancı ve açılma olmazsa kendileri sancı vericegini söyledi Allah yardımcımız olsun Bazı özel hastaneler sezeryan istiyorum dedinde alıyorlar zorlamiyorlar belki o yüzden bu kafar fazladır birde açıkçası çok hareketsizlikten de kaynaklı sezeryan bu kadar olması tabi şeker rahatszligi da var iri bebek olunca da sezeryana alıyorlar önceden hormon yok birşey yok kadınlar arı gibi çalışıyordu hep normal doğumdu şimdi öyle değil:)
-Reklam-
0 oy
(11,310 puan)
Devlet hastanelerinde tercihe bağlı sezaryan yok. Özellerde ise biraz tercihe biraz da bebeğin durumuna bağlı. Kişiye bağlı. Zaten eğer ilk doğum sezaryansa ikinci de mecbur sezaryan oluyor. 
0 oy
(1,113 puan)
Artık günümüzde yediklerimiz ictiklerimizden mi kaynaklı anlamadım doğmuyor bebekler günü geçiyor . Benim ilki günü geçti suni sancı verdiler yine olmadı kalp atışları zayıflayınca sezeryana aldılar ve ilki sezeryan olunca diğerleri de sezeryan oluyor . 

İlgili bir soru bulunamadı

651,461 soru

3,429,097 cevap

4,261,644 yorum

184,125 üye

...