0 oy
302 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
kapalı
Kızlar yaşadığım ilde bi senedir arkadaşlık ettigim bayan bi arkadaşım var.cok fazla görüşmüyoruz ama sıcakkanlı bi kişi.bugun beni parka çağırdı bulusmaya hem cocuklarada iyi olur diye neyse gittik evle park arası mesafe yürüyerek yarım saat bi saat oturduk oturmadik kızkardeşi telefon etti.baktim agzinda geveliyor bisiler kalkmamiz gerek sende geliyormusun falan dedi bende ev uzak beraber gideriz diye kalktim.saat akşam yedi bu arada.yolun ceyreginde baktim bana dediki benim hizli gitmem lazim sana ayip olurmu ben gitsem sen yavas geliorsun.kizkardesim şuraya gel dedi bende nereye gideceksin bisimi oldu falan diye sorunca baktım ağzında bisiler geveledi yine anlamadım hoşçakal dedi gitti .belliydi benden bisiler saklıyordu ben belediyeden yardim fln tarzi bisiler alcaklarini düşündüm tepkisi hoşuma gitmedi siz olsaniz arkadaşlığınızı sürdürürmüsünüz? Benmi abartiyorum.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(128 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben güvenmediğim insanla arkadaşlık kurmam. Hele yalan beni aşırı irite ediyo. Hem kendi çağırıyo hem ekiyo mazeret de bildirmiyo.
-Reklam-
+1 oy
(810 puan)
Bu soru bu platforma ait değil gebelik dışı soru ve sohbette paylaşın lütfen ! Böyle gebelik dışı sorular yüzünden asıl cevap bekleyen sorular altlarda kalıyor !
0 oy
(311 puan)
Yani davranışı hoş değil tabiki ama ilkten sorduğunda biz birazdaha kalalım parkta den git deseydin bı iki dakika sonra sende kalksaydin daha iyi olurdu baştan belli etmiş kendini zaten 
(311 puan)
Kiiiz birde burası gebelik bölümü sohbet bölümüne paylaş kapanır postun birde yargı dağıtıcılar damlar hemen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 597 göst.
0 oy
12 cevap 724 göst.
0 oy
1 cevap 1,036 göst.

649,114 soru

3,419,986 cevap

4,251,262 yorum

183,466 üye

...