0 oy
104 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1,231 puan)
Merhaba kızlar.

 Ben 11 haftalık hamileyim. Çok şiddetli sırtım ağrıyor. Kemiklerimden çıt çıt sesler geliyor. 

Yürürken sıkıntı yaşamıyorum hergün yürüyorum  ağrı olmuyor, otururken de ağrım yok.. ama ayakta sabit duramıyorum ağrıdan.. Bir yumurta dahi pişirecek kadar ayakta kalamıyorum.. Çok şiddetli bir ağrı.. Bunu yaşayan var mı aranızda, bu ağrı normalmi ve sizce neler yapmak lazım hafifletmek için.. 
Gebelik haftası 11

1 cevap

0 oy
(2,258 puan)
Benim bel fıtığım var ilk günden beride şiddetli ağrılar yaşadım hep ama yürüdükçe açıldı ağrıları simdi de plates topu aldim onunla egzersizler yapıyorum keske ama keşke daha önce alsaydım o kadar rahatlatıyor ki tavsiye ederim ben sonrasında da mutlaka kullanmaya devam edecem kaslar o kadar güzel esneyop rahatliyo ki anlatamam 1 haftadır geceleri mis gibi uyuyorum 
(1,231 puan)
Canım bel fıtığı başlangıcı bendede vardı. Ama şua ki ağrılarım başka.. Kaburga kemiklerim ağrıyor. Teşekkür ederim bilgi için. Pilates topunu araştırcam.
(2,258 puan)
Kaburgalarınız bebek buyudugu için agriyo bende de var kaburgalarim ve tam arka kısmı agriyo kürek kemiklerim belim her yerime vuruyo yuruyemiyodum bile dediğim gibi pilates topu ve esneme hareketleri beni çok rahatlati doktorunuza sorup yapın ben inanılmaz rahayladim bin şükür
(1,231 puan)
Aynen canım çok fena bi ağrı.. .. Ben bundan önce düşük yaptım 3 buçuk aylikti bebeğim böyle ağrım yoktu.. Çok teşekkür ederim yorumun için Pilates alcam hemen.
-Reklam-

İlgili sorular

649,379 soru

3,421,045 cevap

4,252,713 yorum

183,531 üye

...