0 oy
114 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (44 puan)
Sırt üstü 5 dakika bile uzanamıyorum kuyruk kemiğimde çok ağrı sızı oluyor neden acaba? Yarın doktora gidiyorum soracağım burdan da fikir almak istedim. 
Gebelik haftası 28+4

2 Cevap

0 oy
(221 puan)
35 haftadayim benimde ağrı oluyor bazen makat ağrısı bile yapiyor dr baskıdan kaynakli dedi sırt üstü yatmamami söyledi 
(44 puan)
Aynen baskıdan dolayı olabilir korktum açıkçası.
(221 puan)
Sırt üstü yatmayı bıraktım ağrısı geçti sen yinede doktoruna sor canım.
(44 puan)
Tamam teşekkürler cevabınız için(⁠•⁠‿⁠•⁠)
-Reklam-
0 oy
(4 puan)
Doktor şunu söyleyecek bende de oldu bebek büyüdüğü için baskı yapıyor normal dedi. Normal doğum yaptım ağrım geçmedi doktora sordum kadın doğum biz anlamayız dedi dahiliye gittim kuyruk sokumum ağrıyor diye ona yapabilecek bir şey yok dedi onun için özel bir bölüm yok dedi tedavisi için doğumda aldığım kiloyu fazla verememiştim pandemi gelincede üstüne çok fazla kilo aldım ve baskıdan dolayı ağrısı arttı sonra diyet yaptım 98 kilodan 68 kiloya düştüm ve ağrım geçti. Kuyruk sokumu ağrısını eski ebeler yani alaylı denilen ebeler anlıyor ne yazikki çünkü doğumda ve hamilelikte kayma yaptığını onun düzeltilmesi gerektiğini söylemişti kuzenim de aynısını yaşadı ve daha tazeyken onun o ağrısı öyle bir düzeltme yapıldı ve sonuç başarılı oldu.
(44 puan)
Aaa evet biliyorum düzeltilme durumunu da inşallah kaymamıştır ya..:(((
(4 puan)
Kaynamada olsa işin ehli eski ebelerin birine denk gelince yapıyor ama biraz canın acıyor bunu yeni nesil doktorlar bilmiyor ne yazikki keşke bazı şeyleri eski usul diyorlar ama ogrenseler ve ogretseler sülük atma hacamat içinde çağ dışı diyorlardı şimdi İstanbul'da bazı devlet hastaneleri yapmaya başladı neden çünkü eski tıp teknikleri bunlar.
(44 puan)
Aynen öyle çok haklısın babaannemde yapıyor biliyor da acaba hamilelikte bakılabilir mi ki kaymış mı acaba diye
(4 puan)
Hamilelikte yapılmaz çok tehlikeli doğum sonrası için yapılan bir tedavi bu aman diyim sakın normal olarak kaymıştır doğumda düzelme olmazsa ağrın devam eder zaten o zaman baktirirsin

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 200 göst.
0 oy
4 cevap 309 göst.
0 oy
4 cevap 155 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
2 Aralık 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sejoo (107 puan) sordu

649,078 soru

3,419,854 cevap

4,251,104 yorum

183,462 üye

...