0 oy
347 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (556 puan)
düzenledi

image

Bugun kanamam oldu doktor a gittim kese bozulmuş denildi progeston ve kan suvlandirici yazdı böyle durum yaşayanlar bilgisi olan varmı 

Gebelik haftası 6+5

5 Cevap

0 oy
(116 puan)
gecmis olsun canim bn dha once yasadim malesef bnim duzlmedi isallah senin duzelir
-Reklam-
0 oy
(142 puan)
Canm arkdsima ilk başta 5 haftalıkken kese bozuk demişlerdi. Sağlıksız gebelik olduğunu söylemişti doktor. Bir hafta sonra düzeldi şükür. Şuan 34 haftalık Ama  hiç kanama falan olmamıştı onun . İnşallah düzelir seninkide.
0 oy
(133 puan)
Korkma ümidini yitirme sen yinede hersey Allahtan daha çok başındasın verilen ilaçları düzenli kullan düzelecektir Allah in izniyle insallah bol bol dinlen canim cok geçmiş olsun
0 oy
(741 puan)
Ultrsn görüntüsü var mı . Ben bı gün acil kadın doğuma gitmiştim kese bozuk dedi şekline bksana dedi bı bktim akmış bı kese uzuldm mahvldm yine dusucek diye diğer gün kendi dojtoruma gttim gayet sağlıklı yusyuvarlak kese doktora da gsterdim hangi hastneye gtmstin gayet kese sınırları kese bebek iyi dedi. Ama tüm gece Rabbime dua ettim .bı gün önceki kese ile bı gün sonraki kese arasında dağlar vardı bazilari ya cihazdan yada bakış açısından blkide . İnşallah sagliklidir.
(556 puan)
Resm şimdi yükledim bugün o kadar moralsizdım ki bir iki saat önce yerimden kalktım
(741 puan)
Daha çok minik düzelir dua edin bozmayın morelinizi strese girmeyin . İnşallah sağlıklıdır bebisiniz
0 oy
(94 puan)

Merhaba kim söyledi bunu ? Acildeki doktor mu. Bir doktora daha görünün. Bende 8 haftalık hamileyekn çok ciddi sancilandim ve bı anda kan boşaldı. Apar topar hastaneye koştuk ki özele gidiyordum. Nöbetçi doktor vardı kese bozulmaya başlamış dedi. O nedemek dedim duzeledebilir kalbi duradabilir dedi.

Ama ben ikna olmadım hemen zeynep kamil acile gittim. Kadın doğum acil kısmı çok iyi. Doktorlar çok iyi davranıyor. Ordaki doktor bebek gayet iyi kesenin şekli normal hiç bir sıkıntı yok dedi. Ki kanama kahverengiye döndü ve bitmişti. Progestan fitil ve proluton iğne kullandım ilk 3 ay.

Kendi doktorumda gittim oda bebek gayet iyi dedi. Kendini takip et kanama ne zman oluyo dedi. Ben4 kere kanama geçirdim sancıyla beraber. Ve farkettim ki duş aldığım gün kanamam basliyo.

Dusu neredeyse soğuk suyla ve beş dakikayı geçmeyecek şekilde haftada bir aldım o süreçte. Gerçekten işe yaradı ve kanamam olmadı.

Şu an 35 haftalık gebeyim kızımda çok iyi:)

Korkmayın lütfen 

(556 puan)
İnşallah ya ben size cevap yazmıştım ama buraya düşmemiş herhalde çok teşekkür ederim içim rahatladınız Allah razı olsun bu kadar ilgilendiğiniz için 12 haftalık çocuğumu kaybettim önceden bunu da kaybetmeye hiç düşünemiyorum
(94 puan)
Aynen gelmedi mesaj :) ne demek Allah sizden razı olsun, o duyguyu çok iyi biliyorum sizi anlıyorum. Bol bol dua edelim.
Diğer bebeğinizi neden kaybettiniz peki? Kan pıhtılaşmasi falan mı vardı sizde

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
0 oy
3 cevap 546 göst.
1 Temmuz 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Caaannnananan (302 puan) sordu

648,129 soru

3,416,332 cevap

4,246,796 yorum

183,190 üye

...