0 oy
431 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (99 puan)
kapalı

evinize yakin şok market varsa koşun, bebek yağı 30 lira olmus

imageki

Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

3 Cevap

0 oy
(1,038 puan)
Ayy hemen gideyim inşallah kalmıştır 
(99 puan)
ayın 23 üne kadar geçerli yazmışlar bebek bakım örtüsü de var bende yeni gördüm
-Reklam-
0 oy
(99 puan)

sayfanın devamı burda kızlar

image


0 oy
(309 puan)
Canm benim ne kadar ince fikirlisin. Ben daha 13 haftaligim ama valla seni tebrik etmek için yazdim. Buradan sinsi arkadaş ve akrabalarıma sesleniyorum insan olun insan bakin ne insanlar var. 
(309 puan)
Ay kuzum cok canm skkin kac gündür sana yazayım bari. Komsumuz aile dostlarimiz ya bana düğün takisi getirdiler 2 gün once gram altinin bir düşüğü. Ay şoka girdim. Bizde onlara hep ceyrek takariz. Ay nasil zoruma gitti. Ya durumu olmasa tamm derim. Ama insani enayi yerine koyuyorlar. Valla sana yemin olsun ki 2 gundur uyuyamiyorum.
(5,682 puan)
düzenledi
Ayni durumu bende yasadim. Gercekten insan sinir oluyor uykusu kacio cok haklisin valla.Bizde taki borcdur altin altin getirene altin goturulur. Ben kuzenimin ogluna altin goturdum o benim kizima getirdi. Ben ikinci ccgu dusunmuyordum ama hani birc kizim evlenirken altin takar diye onun ikincisine altin taktim. 2020 de. Ben kazayla hamile kaldim 2022 haziranda dogum yaptim. Neymis ozamanonin dogumda  altin 500 liraymis  ben dogum yaptgimda 1500 liraymis altin getirene altin hoturme adeti eskidenmis durumu neye musaitse onu getirrsim. Ben hamileyken takidan  konu acildi boyle dedi. Bana. Anladimki altin takmicak. Ben dogurmadan once oglana sunnet yapti200 tl taktim normalde samimi iki kuzenim var digerinin oglunun sunnetine altin takmistim bunada altin takcakdim. Bana oyle dedi diye 200 taktim. 25 gun sonra ben bebek kurani okuttum kuzenimin sunnetinden sinra yani elinde ceyregi var istese getirebilir  ben onun iki ccguna ceyrek taktim diye. 1 gram bile degil yarim gram altin takti. Sinir oldumbende. Simdi o 3. Ye hamile sadece kiyafet goturcem doguuma. Erkek beklio sunnet zamani da  takmiycam birsey sadece tebrik etcem okadar
(5,682 puan)
düzenledi
Bide cok samimi uc kuzeniz iste birinin ogluna sunnete taktim dedim oburune olmaz takmasam falan ayip yani ikiside kardesim gibiydi.
Gerci bana ilk kazigi degil bu birinci ccklari dogurduk kilo aldik. Yengemiz herbalife zayiflama klubune gdio baya zayfladi dayimizin esi. Ben de gidim dedim gttim on gunde bes kili verdim. Bu kuzenim catlio meraktan zayflayabilcemmi diye hergun klube gdiliyir kahvalti orda yapiliyor herbalife urunleriyle. Benim kizim 15 aylikti enzirip babasina brakip cikiodum sabah cck rmmeye nezaman kalkarsa ozaman gidecem. Bu kuzenim de calisio sabahin 6 sinda bana bugun kac gram eksilmissin diye soruodu meraktan catlio . Neyse 9 gun oldu 10 . Gun bu da kaydolmus. Kimin referansiyla gidersen oraya bir aylik hediye urun veriyordu. Demiski yengeme verin hediye urunleri yengemin. Faydasina olsun. Yenge de zayfladi zaten son haftasi. Ben gidecek 6 ay oraya. Hani bir ay benimfazladan gitmeme tahammul edemedi:)).
O hasetlik o fesatligiyla o kilo veremedi bos yere para odedi her ay bigazina dur diyemedi ben kilo verdim.
(5,682 puan)
Cok dluymusum kiz sunuda anlatim:))  o 3. Ye hamile kalmaya calisio 4 ay kalamadi hamile ben kazayla hamile kaldim ikibciye. Asla istemiodum. Bana dioku belki dis gebeliktir belki bos gebeliktir belki kimyasaldir falan dio. Neyse ben doktora gttim saglikli kalp atisini duyduk falan. Benim doktra gtmenden 15 gun sonra bu hamile kaldi agri sisiz kanama oluo bebek yokmus meger 9. Haftaya kadar bekledi bos gebelik kurtaj oldu bi ay sonra kimyasal hamilelik yasadi ondan iki ay sonra dis gebelik yasadi.  O fesat kalbiyle benim icin pis aklindan ne gecirdiyse hepsi basina geldi. Suan benim oglum 1 yasina girmek uzere o daha yeni hamile
(309 puan)
Ya kuzum valla insanin zoruna gidiyor ama bak benim enayiligime bak. Onlar bana gramin bir dusugunu veriyorlar ayni dakika bende onun torunu olmuştu yine ceyrek taktım. Bende safim gerçekten bak. Ama yok bundan sonra kimseye bisey yok. Kuzenlerimi hic anlatmayım bile. Ama kuzum eden bulur bak mesela senin yasadiklarina bak allah çıkartıyor. Rabbime havale ediyorum.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 371 göst.
14 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elifsucum (50 puan) sordu
0 oy
3 cevap 1,050 göst.
0 oy
2 cevap 227 göst.
12 Şubat 2023 Doğum kategorisinde _zelis_329 (72 puan) sordu

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...