0 oy
142 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Heyecan stres telaş hepsini bir anda yaşıyorum.

25 Mayıs'ta 2. Sezeryan olacağım umarım iyi geçer ve ilki gibi zor atlatmam.

Benle aynı olan var mı acaba?

Birde tecrübe edinen şunu yap daha iyi daha çabuk atlatırsın diyen varsa yazabilir.

Dua eder dua beklerim hanımlar...
Gebelik haftası 37

4 Cevap

0 oy
(1,402 puan)
Yaa bende ayin 5i olucam.ikinci gebelik ve cok korkuyorum bende ilkini cok zor atlatmisdim.agrilari dusundukce o hastahaneye nasil girecem diye dusunuyorum.ilkinde tecrubesiz olmama ragmen heyecandan kusarak karin agrisiyla gitmisdim hastahaneye ameliyyatim epidural olsada korkudan tansiyonum nasil zipladiysa artik yaridan fazlasini uyutularak gecirdim.simdi neolucak hic bir fikrim yok.stresimin heyecanimin haddini sen dusun artik:)
-Reklam-
0 oy
(7 puan)
Bende 24 mayista 2. Sezeryanimi olucam insallah sizin gibi stres heyecan birazda korku hepsi bi arada.. İlkinde cok guzel gecmisti ameliyat aninda ve sonrasinda zorlanmamistim ama 2. Sinde endiselerim var umarim kolay atlatiriz saglikla aliriz kucagimiza.. İcinizi ferah tutun her ne kadar stres heyecan olsa da kacinilmaz son ☺☺ rabbim kolaylik versin hepimize.. 
0 oy
(1 puan)
Bende 26sı sezeryan olucam
0 oy
(3 puan)
Bende aynı güne gün aldım. Ve benimde 2. Sezeryanım ilkimde ilk kesiyi hissetmiştim canım çok yanmıştı bu sefer in şa Allah özelde olacağım ameliyatımı  daha güzel geçer in şa Allah.  Allah sana da bana da cümlemize de saglikla kolaylıkla em acısız bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin canım. Korkma tevekkül et sonu güzel olacak Allahın izniyle. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
4 cevap 118 göst.

651,397 soru

3,428,894 cevap

4,261,384 yorum

184,115 üye

...