0 oy
293 göst.
Doğum kategorisinde (64 puan)

Kızlar 36 haftalık hamileyim ilişki sonrası kan geldi hastaneye gittik bişe olmadı şükür ama o kanamadan bir gün sonra pembe lekeler gelmeye başladı iki gündür geliyor bu nişan olabilir mi tecrübeli hamişler bakabilir misiniz fotoğraf için kusura bakmayın lütfen 

image

Gebelik haftası 36

4 Cevap

+1 oy
(419 puan)

Neden ilişkiye giriyorsunuz ki :ermm: son aylardasiniz biraz dikat edin bence. Ben hamile kaldığım ilk günden ilişkiye girmedim. Kendim hemşirelik okudum az çok bilgi sahibiyim. Gebeliğin ilk aylarında düşüğe son aylarında erken doğuma neden olur. Evet erkeyin ihtiyacı ilişki şarttır ama dikat etmeni ve ilişki yaşama derim canım. Az kalmış zamanına zaten sabr edin çünkü Dr ne kadar söylese bile hiç bir hamilelikde kanama normal değildir. Ve normal karşılanmaz. İlişki sonrası kanaman oluyorsa yaşama bence tekrarlana bilir.

(64 puan)
Doktora her gittiğimde sordum ilişki konusunu Bi sorun yok dedi
(419 puan)
Benim gitdiğim Dr ilk haftamdan beri mümkünse ilişki yaşamayın demişdi. Bende bunu onayladım ve hiç ilişki yaşamadım. Her Dr aynı değil. Senin Dr sıkıntı yok demişse ilişki yaşamakda özgürsünüz:) sadece fikrimi söyledim bildiğim bilgiyi sundum. Bebeğinize hiç bir yan etki olmasını ve ya kötü birşey olmasını istemem. Yinede bir araşdirin çünkü her ilişkide farklı sonuç doğa biliyor her kadın bünyesi aynı değil canım belki bazı insanlara ilişki yarıyor bazı insanlarda kanamaya yol aca biliyor Dr dedi diye deyilde yaşadığın duruma göre deyerlendir derim riske atmaya değmez.:)))
(64 puan)
Zaten kanama olunca bidaha haliyle olmadı hani doktor riskli olabilir vs bile deseydi zaten riske atmazdık ki insan çok korkuyor
(419 puan)
Onun için inan ben hiç ilişkiye girmiyorum:D o korku ne olur ne olmaz diye insan korkuyor ilişki sonucda rahime doğru baskı yapıyor kanama olur başka birşey olur birde hamilelik. Hayırlısı neyse o olsun)))
-Reklam-
0 oy
(400 puan)
Nişan evet  ama hemen doğum yapcam diye düşünme hemen olanda var 1.2 ay süren bile var hep tetikte olun cantan hazır olsun benim ağrım varken gelmişti 2 saat sonra da doğurmuştum kişiden kişiye değişiyor heran herşey olabilir açılman falan var mı baktılarmı hiç? 
(64 puan)
Herşeyi hazırladım. Hastane de yattığımda bakmışlardı açılma yoktu canım
0 oy
(133 puan)
Jel kıvamı varsa kesinlikle Nişan bian once git bir baktir canim
(64 puan)
Böyle sümüksü Bi yapıda
0 oy
(133 puan)
Varmi canim bir hayır haber
(64 puan)
Canım şuan Bişeyim yok leke kan da yok şuan

650,373 soru

3,424,763 cevap

4,256,971 yorum

183,791 üye

...