0 oy
210 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (6 puan)
1 haftadır kürtaj oldum ve halla kanamm var ne kadar sürüyor kanama yada ne zmn bitiyor ve ne zmn tekrar gebelik dusunulur

8 Cevap

0 oy
(241 puan)
Gecmis olsun  3 ay sonra bende ayni ilk bebekte olmustum
(6 puan)
Çok gecms olsun ck.zor
-Reklam-
0 oy
(719 puan)
Benim kanamam 28 gün sürdü canım bu kisiden kisiye değişiyor 3 gun süren var 1 hafta süren var 2 hafta süren var. Benimki bence uzun sürdü hic bitmeyecek sanıyordum artık. Kurtajdan tam 40 gün sonra da ilk adetimi oldum. Doktor yeni gebelik için en az 3 ay bekle dedi. Ben de beklemesem riski var mı dedim o da en azından 1 adet atlat dedi. Benimle ayni zamanda düşük yapan biri 1 bucuk ay sonra tekrar gebe kalıp onu da düşük yapmış eşimin teyzesi anlatmıştı. Kimi de hic adet olmadan gebe kalip sag salim doğuruyor. Icindeki sesi dinle bence. Hemen gebe kalmak istiyorsun muhtemelen ben de öyle olmuştum ama zorunlu sebeplerden 1 ay kadar da ayri kalmistik esimle ben memleketteydim. Sonra 2 ay denedik olmadi. Kurtajdan sonraki 5. ay yumurtlama tarihinde gebe kaldım. Yani 6 ay sonra gebe olduğumu öğrenmiş oldum. Bu gebeliğimde de cok korkum oldu ilkinden dolayı ama şükür şu an 14+5  oldu. Rabbim hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin sana da insallah.
(6 puan)
Allah sağ saglim kucagina almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(332 puan)
Ben önce düşük sonra kürtaj oldum. Kanamam akıntı şeklinde 2 3 gün sürdü. İlk üç ay korunduk. Rahim kendini toparlarsın vücut eski haline dönsün dedi doktorum. Korunmayı bıraktıktan sonra 5. Ayda hamile olduğumu öğrendim 
(6 puan)
Hmm peki ağrı falan oluyormu
(332 puan)
Bende kürtajdan sonra ağrı olmadı 3 tane ağrı kesici vurunmam gerekiyordu ben 1 tane vurundum ona bile gerek yoktu hatta. Acı eşiğim fazlaymış doktor öyle dedi. Yazdığı ağrı kesiciler öyle kaldı kullanmadım.
0 oy
(740 puan)
Bnim  kürtaj sonrası iki gün leke şeklinde olmuştu sonra az az arada gelip bitmişti . 
(740 puan)
Kurtajin 3 . Ayı hamile kaldım tekrar o da düşük oldu doktor çok kızdı en az 6 ay bekliceksiniz rahim kendini toplwmadan hamile kalırsanız o da düşer yazık değil mi vücudunuza dedi onda da kürtaj olmak zorunda kalmıştım . Çok şükür şuan hamileyim 8 haftadayiz. Rabbim tekrar nasip etsin inşallah ama bnce 6 ay bekleyin o surede folik asite devam edin .
(6 puan)
Çok teşekkür ederim yorumunuz icn
0 oy
(204 puan)
Canım ilk önce geçmiş olsun ben ocakta kürtaj oldum 10 gün sürdü Mart'ta tekrar hamile kaldım şimdi 13+3 hamileyim 
(6 puan)
Allah kucağınıza alamayi nasip etsin inşallah
0 oy
(2,905 puan)
Gecmis olsun canm 40gun kanamam sürdü 3ay sonra hamile kalmisdim.geri olk dusuk deyilse genetik test ver
(6 puan)
O nasıl brsy
(2,905 puan)
Ilk defa kurtaj olmadiysan genetik test vr 2kurtajdan sonra bakiliyor arasdirma hastanelerinde genelikle pirtilasmadan oluyor bebekler benimde 3tane oldu 4cuyu 9ay iyneden sonra aldim.kucagima
0 oy
(2,066 puan)
Gecmis olsun. Benim 2. Gebeligimde dusuk sonrasi kurtaj oldu. Kanamam 1 hafta surdu. Doktorum 1 ay sonra gebelik dusunebilirsin dedi. Bu herkeste farkli olur. Sen burda denilene gore degil doktoruna uyacaksin. Ben 3 ay bekledim hamile kaldim tekrar. 15 gun oncede dogurdum. Tavsiyem tabiki hem ruhsal hemde bedenen toparlandiktan sonra gebe kalman yonunde olur.
(6 puan)
Cokk doğru haklsiniz
0 oy
(221 puan)
Canım benim kanaman tam 45 gün sürmüştü az az ama hep geliyordu kaç doktora gitmiştim hepsi dedi bi problem yok rahmin temiz diye sonra birgün çok yoğun geldi çok korkmuştum meğer adet olmuşum 5 ya da 6 gün sonra adetim kesilince kanamaların da durdu. 
(6 puan)
Hmm anldm

644,085 soru

3,401,885 cevap

4,229,165 yorum

182,147 üye

...