0 oy
127 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (12 puan)
Merhabalar.  Hamilelikte kese şekli bozukluğu yaşayan oldu mu ? Kanamam var ve düşük önleyici serum iğne oldum.  Folik asit ve progestan diye bir hap kullanıyorum ama kanama hala var bebeğin kalp atışları 10 gün sonra duyulacakmış başına böyle bir durum gelen var mı ?

3 Cevap

0 oy
(731 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben canım. Beta değerin kac? Benim de visne curugu renginde kanamam vardı progestana 4+1 de başlandı. 4+5te beta 11.890 çıkmıştı betaya göre kese çok kötü sekli bozuk bu gece yatsin sabah betaya bakip kurtaja alalım dediler. Yatis bile yaptilar kabul etmedim çıktım. Ertesi gun baska hastaneye 4+6da Doç. Dr a gittim orada da kese sekli bozuk 10 mm kese icinde bebek yok bos gebelik yarın sabah tekrar beta versin öğleden sonra kurtaja alalim dediler. Ben gitmedim youtubedan araştırdım kese bozukluguyla ilgili videosu olan prof dr. Melih Atahan Güven var ona sordum haftalık ultrason önerdi. Baska hastaneye gitmeyi tercih ettim. 5+6da bebek 6+3 te kalp atışı görüldü. Sakın aceleyle yanlış bir karar alma. Ben beklerken evet belki boş gebelik belki bebek gelişmeyecek ama ben bundan emin olarak kurtaj olucam şu an kurtaj olursam hep acaba bebek var mıydı sorusu içimi yiyecek dedim. Bazen de bilim bilemez Allah bilir deyip dua ettim tevekkül ettim. Şükürler olsun rabbim uzmedi yanıltmadı. 14+5 bugun. Sen de prof dr melih atahan güven dinleyip icini bir nebze ferahlatabilirsin. Kese sekil bozuklugunun ilerleyen haftalarda düzelebileceğini ben bizzat kendimde tecrübe ettim. 6. Haftada gittiğimde özellikle sordum kese seklim bozuk mu diye gayet olmasi gerektigi gibi her sey yolunda dediler.
(731 puan)
FatmaNihan Bebeğin görüldü mü canım son durumun nedir?
-Reklam-
0 oy
(149 puan)
Mrb kese şekil bozukluğu denmedi ama bende kese bile yoktu 15 gün süren kanamam açık pembe, koyu kahve, siyah, kirmizi ne ararsan vardi. Bana da acil kürtaj dendi. Boş gebelik dendi. Tabii 15 gün boyunca 2 günde bir kilometrelerce uzakta olan hastahaneye gidiyorum. Neyse en sonunda üniversite araştirma hastahanesine gittim 6 haftalikken minicik bi kese göründü. 7 de bebekte göründü. 8 de kalp atışını duyduk. Şuan 9 haftalığz baklm süreç bize ne göstercek. Demek istedğm korkmayın birazcik daha sabredin. Zaman size neyi gosterecek bilemeyiz. Ve ayni doktorun uzerinde durmayin. (Nacizane fikrim)
0 oy
(741 puan)
Ben kalp atışlarını duydum 7 hafta da detayliya girdim benimde kese sinirlarim eski düzenli halini kaybetmis ama doktorum kötü bidey söylemedi . Kahve ara ara lekenmelerim.varrdi dedi öyle lekenme degil de Adet kanaması gibi kanama yaşarsan gel yaşamazsan iki hafta sonra görüşelim dedi progestan verdi gece iki tane alttan alıyorum. Bebeğin kalp atışı 140 ve ritmik güzel dedi . 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 1,463 göst.
0 oy
3 cevap 271 göst.
23 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde H-a-l-i-m-e (53 puan) sordu
0 oy
4 cevap 344 göst.
0 oy
6 cevap 533 göst.

655,864 soru

3,445,909 cevap

4,280,753 yorum

185,294 üye

...