0 oy
168 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (260 puan)
Arkadaşlar 3.sezeryanim olcak nasipse fakat ben ikinci doğumda tam uyusmadim kabus gibiydi sezeryanim epidural tutmadı. Şimdi bunda genel anestezi istiyorum ama korkutuyorlar işte uyanırken öksürük oluyor dikişler patlıycak gibi oluyor narkoz kötü bebeği goremiyosun vs vs sorum şu genel anestezi ile sezeryan olup sorun yaşayan varmı ?

4 Cevap

0 oy
(110 puan)
İlk kizim da genel oldum gözümü açtığım da kızım yanımdaydı zor bir tarafı yok canım şimdi ikinciye hamileyim bunda da genel istiyorum valla öksürük konusuna gelince çok hafif öksürük oluyor evet narkozu atınca ama öyle çok değil yani korkulacak birşey yok 
-Reklam-
0 oy
(1,385 puan)
İlk kızımda oldum gayet iyi geçti tavsiye ederim genel anestezi yi
0 oy
(285 puan)
Bende genel anestezi ile doğum yaptım.Epidural vs.yapilmasi mümkün değildi.Uyandigimda bebek yanimdaydi.Ama su kisim malesef bende doğruydu.Belkide benim ağrı esigim çok düşük bilemiyorum.Oksururken gerçekten iç organlarim dışarı firlayacakmis gibi canım yanıyordu.Belden uyusturmada en az 3 saat açılmadığı için bacaklarınız oksursenizde ağrıyı hissetmiyorsunuz uyuşukluk tamamıyla acilmadan.
0 oy
(46 puan)
Neden uyusmadiniz acaba öyle Bi ihtimal varmi acaba 
(260 puan)
Hiç bir fikrim yok arkadaşım acil sezeryan oldum gece 12 de epidural yaptılar tam ameliyata basliyorlardi doktor uyuşmamis dedi kaldırdılar epidural yaptılar yine uyuşmadim en sonunda kombine anestezi yaptılar hafif uyustum kesiyi hissettim ama acı yoktu ama bebeğin çıkışı eşin çıkışı hepsinde bas bas bağırdım hissediyorum acıyor diye o esnada sedasyon sanırım yaptılar uyandığımda odadaydim. Bebeğimde yoğum bakımda.
(46 puan)
Kaç haftalık doğdu acaba
Resmen benm yasadigimi yasamisnz ama bnmki diger igneyi yaptilsr doktor basliynca hisediyorm dedm agladm falan badimds bekliyen hemsire his ediyosn acimiyor dedi ama kabus gibiyfi bebekten sonra ztn bnide uyutular bnde 35 haftalk dogm yptim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 736 göst.
0 oy
4 cevap 313 göst.
0 oy
10 cevap 468 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.

648,299 soru

3,417,173 cevap

4,247,904 yorum

183,261 üye

...