0 oy
137 göst.
Doğum kategorisinde (9 puan)

39+4 haftalık hamileyim. Kasılmalar çok oluyor . Bebek aşağıya inmiş durumda . Hissediyorum yani. Bugün doktora gittim. Nst sonucunda bir tane sancı gözüktü. 

Cinsiyet erkek. Sizce ne zaman gelir ya. Hemen gelsin artık. Erkek geç olur derler. Gününü bekler derler. Birşey söyleyin rahatlatın beni. Çok düşünüyorum. Doğsun artık. Çok yoruluyorum ben  
Gebelik haftası 39+4

3 Cevap

0 oy
(57 puan)
39+1'den selamlar. Benim oğlumun da gelesi yok. İyice aşağıya indi ara sıra bel ağrım oluyor o kadar. Bugün çok hareketli yerinde durmuyor sanki geldi gelecek gibi hissediyorum ama tık yok. İnşallah sağlıkla gelir yavrularımız. 
(9 puan)
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(601 puan)
Rabbim yardımcın olsun, 3 tane hurmaya birer tane yasin oku bir tane ye. Sonra sancıların çoğalınca bir tane daha. Hastaneye gidince de son hurması ye. Annem kardeşimde öyle yaptı. Resmen doğumu planlamış gibi çabucak doğurdu. Tek avazda sağlıkla kucağına al inşallah. Birde tanıdığın birileri Meryem suresi okuttursun sana doğumun kolay olması için :) 

Doğurunca detaylarını görmek isterim:) 
(9 puan)
Tamam mutlaka denicem teşekürler
0 oy
(98 puan)
39+3 ten selamlar:) gelmiyor bu erkek bebişler. Arkadaşımın 40+2 de geldi. Ben de çok yoruldum inanın. Bebiş hareketli ama sancı ağrı sızı yok. En ufak ağrıda seviniyorum. Son haftalar geçmiyormuş gerçekten. 
(9 puan)
Gerçekten de öyle. Son günler hiç geçmiyor. Hareket çok kasılma çok en ufak akintida aha geldi diyorum. Seviniyorum ama sancı yok. Bazen kasık ağrısı oluyo ona bile seviniyorum

İlgili bir soru bulunamadı

651,142 soru

3,427,799 cevap

4,260,383 yorum

184,036 üye

...