0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (77 puan)
Ankarada olan arkadaşlarım bana kadın doğum hastahaneai önerisi yapacak olan varmı. Yeni hamileyim 
Gebelik haftası 5

11 Cevap

0 oy
(23 puan)
Bende takipteyim
-Reklam-
0 oy
(22 puan)
Kesinlikle Bilkent şehir hastanesine git.. neredeyse tüm hastaneleri denedim Ankara'da ama en iyisi o geldi... 
0 oy
(41 puan)
Cebeci tıp fakültesi hastanesi ne gidiyorumm ben çok memnunum 
0 oy
(760 puan)
Kesinlikle Bilkent şehir Hastanesi hem hijyen yönünden hem ilgi alaka çok güzel bı o kadarda başarılılar mesleklerinde
0 oy
(206 puan)
Canım ben Bilkent Şehir hastanesine gidiyorum perinatoloji bölümüne hiç mi hiç memnun değilim bir gördüğüm doktoru bidaha görmüyorum oda da 4 kişi var 4 ü 1 adam etmiyor resmen ben hiç memnun kalmadım gelenlerin çoğuda bundan dolayı şikayetçi doktor bilgisayarı döndürüp bebeği bile göstermiyor alelacele hemen ebeye birseyler diyor senin sorduğun soruya bile gönlü olmuyor enfeksiyon varmış idrar yollarim da bana diyor ki işin bitti gidebilirsin dedim ki hocam enfeksiyon var galiba dedim bana dediği şey evet var istersen ilaç yazayım diyor ona ben mi karar vereceğim yani ben demesem beni bilgilendirmeyecek bile sanki zorla oturtmuşlar 4 kişiyi oraya ben hem gastroda hemde perinatolojide muayene olduğum için oraya gitmek zorunda kalıyorum imkanım olsaydı kesinlikle gitmezdim özel de yapardım ikisi içinde özele giderdim
0 oy
(590 puan)
Yoğunluğu dert etmiyosan Etlik şehir hastanesi de güzel ben gata ve Keçiören araştırmaya da gidiyorum herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşmadım. O an Dr ruh halleri felan da olumlu yada olumsuz olmasında etken diye düşünüyorum. 
0 oy
(230 puan)
Etlik sehir hastanesine gidiyorum perinatoloji bolumundeydim şimdiye kadar normal polikinlikler nasıl bilmiyorum oraya da bu hafta başlayacağım. Ama doktorlar her hafta degisiyormus. Aynı doktoru bulman zor bebeği göstermiyorlar sorabilirsen arada soru sor cevap verirlerse düzenli bi kan tahlil yapılmıyor belki polikinlik yapar bilmiyorum. Ama çok vahim değil etlik güzel. 
(77 puan)
aynı doktor zor canım heryerde öyle özel omaldktan sonra
(77 puan)
aynı doktor zor canım heryerde öyle özel olmadktan sonra
0 oy
(23 puan)
Ben Ankara eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum çok eski bir hastane ama doktorları çok güzel nazik bay olsun bayan olsun seni anlayışla karsiliyor bebeğimin herseyini söylüyor normalde resim vermiyorlar ama benim eşim dışarda çalışıyor ve merak ediyor bebisi dediğimde tabi çeke bilirsin resmini annesi diyorlar ve doğuma az kaldı Allah'ın izniyle  36+3 gunluguz şimdi bile sürekli takiplerimde korkma bunu başaracağız diyip hastayı sakinleştiren doktorlar evet ilkkez burda doğum yapacm ama sorduğum her anne adayları çok güzel hiç bagirmiyorlar seni anlayışla karsiliyor dediler insallah öylede olur eski etlikte yaptım da burnumdan getirdiler hepsi hiç anlayış saygı yoktu açıkçası Etlik şehir hastanesin acile gitim bir kere doğum yapan kadına resmen önümüzde azarı bastı ve tercih etmeye çekindim yani temizligini herşeyini geçtim anne adaylarına bagirmalari çok saçma çünkü bütun yük o annede güzellikle yapmak yerine bağırmayi tercih ediyorlar malesef ki 
(77 puan)
Sağol canım ben Gülhaneye zübeyde hanıma gttm beğenmedm o yüzden ne reye gtsem blemedm
0 oy
(719 puan)
Simdiye kadar gitmedigim hastane kalmadı gibi bir sey canım. Ben kendi tecrubelerimi anlatayim sen kendin karar ver. 

Ilk gebeligimde etlik zubeyde ile gataya gittim. Etlik zübeydeden bir sıkıntı yaşamadım ama kimse önermiyor kötü anıyorlar diye gataya gittim. Benim kanamalarim oluyordu Gatadaki doktorlar da normal asistan doktordu cok kendinden emin bir sekilde yorumlamadilar kanama alani var gibi yok gibi diyip bocaladilar. Otopark konusunda da biraz sıkıntı yaşamıştık.

Sonrasında gazi universitesine randevu alip gittim. Randevunun hicbir onemi yokmus megerse atiyorum saat 11.00 a randevu aldin bir baskasi da saat 14.00 a randevu aldi o hasta sabah 9 10 gibi gelip senden önce giris yaptirirsa senden bile önce muayene olup gidiyor sen öğleden sonraya kaliyorsun. Bir de otopark sorunu var hem ücretli hem de ona ragmen yer bulunmuyor. Yine de o gebeligimde dusuk yapiyordum randevumun oldugu günün gecesinde kanamam artınca aciline gittim hemen servise yonlendirdiler yatisim yapıldı sabah da rahmi inceltme amacli kurtaj yaptılar sorun yaşamadım. 

Sonra ikinci kez gebe kalinca yine lekelenmelerim oldu. Gazi acile gittim kese bozuk betaya göre deyip kurtaj yapacak oldular. Yatisi iptal edip ciktim. Ertesi gun de Bilkent sehirde övülen bir Doç. Dr. gittim o da kese bozuk gibi evet dedi vajinal ultrasona yonlendirdi orada bakan da 10 mm kese bos gebelik yazmis raporuna Doc. Dr. yarin gel kurtajini yapalim dedi beklemek istememe ragmen nesini bekleyeceksin bos kesenin dedi. Gitmedim bekledim 1 hafta.

1 hafta sonra etlik zubeydede jinekolog doktorum vardi gebelik oncesinde gittigim. Ona gidip basima gelenleri anlattim bakti sağ olsun ve bebegimi gördü şükür. 4 gun sonra da yine etlik zubeyde de gebe polikliniginde bebegimin kalp atislari görüldü. Bos gebelik demislerdi kurtaj yapacaklardi gitmedim dedigimde doktor 8. Haftaya kadar beklenmesi gerektiğini söyledi. Yani anlayacağın buradakileri okudugumda ve cevremle konustugumda Gaziyi bilkenti bilkentteki doç dr o kadar övdüler etlik zubeydeyi ise gömdüler ama en yanilan en övülenler oldu. 

Cebeci hastanesini önerdiler gittim. Hastane bildigin pis yerlerde tozlar uçuşuyordu bir de hava serindi ve bekleme alaninin yanindaki kapi han kapisi gibi giren kapiyi kapatmiyor orada beklerken dondum resmen benim icin hijyen ve ortam isisi da önemli tozdan veya soguktan hasta olmak da var neticede. Doktorlarina gelince yanlis randevu almisim gebe yerine jinekolokiye o nedenle bakmadilar bir sey diyemeyecegim. Ama cok eski bir hastane ve ben konforlu bulmadim.

Etlik sehir hastanesinde de 1 kez kontrole gittim guzel ilgilendiler. Ikili taramaya da oraya gittim onda da sonuc gosterirken filan gayet ilgiliydiler. Doktorlar her sorumu cevapladilar. Hastane temiz otopark sorunu yok randevuna saatinde ya da en fazla 15 20 dk sonra girecegini biliyorsun. Kafam rahat etlik şehirden memnunum. Tayin olmazsak doğumu da etlik şehirde düşünüyorum. Etlik zubeyde ve etlik sehir benim en memnun kaldigim hastaneler oldu. Gaziye ve bilkentteki doktora güvenseydim şu an bebeğim yoktu resmen bebeğimi aldırmış olacaktım şükür rabbim yanıltmadı. Doktorunu iyi sec ve olumsuz bir sey denilirse mutlaka baska birkac doktordan daha görüş al.
(77 puan)
Çok twşeükkr ederim canım değerlendirecem inşallah
(719 puan)
Rica ederim. Kaçıncı haftadasın canım?
(77 puan)
6.haftaya girdim
(719 puan)
:) hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah
(77 puan)
Amin canım inşallah bekleyen umud eden herkese sağlıkla gelsn bebişlerimiz.
0 oy
(416 puan)
Etlik Şehir hastanesine gidiyorum. Temiz hijyenik ve ulaşımı kolay. Doktorlar çok ilgili ve güleryüzlü. Selver Hanım ve Kürşad Sayan hocamız var kendileri çok bilgili ve ilgililer. Bebeğimi her zaman bana gösterir bebeğim hakkında bilgi verirler. Şikayetlerimi dinler sorunlarıma çözüm bulurlar. Selver Hanım jinekolojiye geçti şu an ama yine denk gelirse ona görünmeni de tavsiye ederim. Hiçbir şekilde seni terslemiyorlar. Bebeğinle alakalı ne var ne yok söylüyorlar. Sen soru sorsan saçma bile olsa sana gayet güzel cevap veriyorlar. Bu iki doktorla 37+5 haftaya kadar geldim. İkisi de işinin ehli. Bebeğimin cinsiyetini beraber öğrendik. Video çekmeme bile izin verdi. Özellikle Kürşad Hoca her kontrolde bebeğin tüm organ ve uzuvlarına bakar. Ben çok memnunum. 
(77 puan)
Mhrs den alamadm onların ismi yok canm
(416 puan)
Az önce baktım ama görünüyor. Selver Hanım jinekolojide zaten ama Kürşad Sayan'ın randevusu var canım.
(230 puan)
Ben de Kürşad hocaya alacaktım ama çıkmadı bulamadım. Jinekoloji de gözüktü denk gelirse almak isterim herkes onu övüyor
(416 puan)
Ya çok iyi bir hoca işinin ehli gerçekten.
0 oy
(25 puan)
21 yaşındayım ve 6 gün önce doğum yaptım. Hamileliğim boyunca bir kaç hastaneye gittim keşke oralarda yorulana kadar piskoljik baskıya katlanana kadar ANKARA ETLİK ŞEHİR HASTANESİ'ne gitseymişim. Doktorlar hemşireler asistanlar temizlik görevlileri güvenlikler bu kadar mı cana yakın anlayışlı şirin olur ya. Şeker hastalığımda ötürü perinatoloji bölümündeydim ilgi alaka güler yüz cidden on numaraydı bütün kardeşlerimede bu hastaneyi tavsiye ediyorum. Hastaneyi yapandan yaptırandan bütün personellerden Allah bin kere razı olsun. Yaşımın genç olmasına ve endişemi geride bıraktılar ve sezaryen gibi gözüken doğumdan normal doğum yaparak ayrıldım. Bir saniye olsun hemşireler asistanlar yanlız bırakmadılar. Şimdi ise bebeğimi kontrole götürüyorum ve oradaki hemşirelerle doktorlarla tekrar karşılaşıp hepsine ayrı ayrı teşekkür etmeyi çok isterdim. Özel hastanelerden hiçbir farkı yok belki dahada iyi ve bir gram para ödemiyorsun Devletimiz Saolsun. 
(77 puan)
Benimde tercihim etlik oldu canım bakalım yarın gidecem

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 169 göst.
29 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Isimsiz123 (105 puan) sordu
0 oy
0 cevap 181 göst.
0 oy
0 cevap 92 göst.
4 gün önce Doğum kategorisinde D_65 (34 puan) sordu
0 oy
3 cevap 267 göst.
5 gün önce Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sule.elibol55 (6 puan) sordu

649,398 soru

3,421,122 cevap

4,252,784 yorum

183,536 üye

...