0 oy
72 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (5 puan)
26. Haftada bebek hareketlerinin ne sıklıkla hissediyorsunuz hamiş anneler ben 1 gün çok güzel hissediyorum 2 gün de çok az hissediyorum sizce normal mi?
Gebelik haftası 26

3 Cevap

0 oy
(11,286 puan)
Arada uyuyor, uzun zamandır hissetmediğinizi düşünüyorsanız tatlı bir şeyler atın ağzınıza sola dönük yatın yarım saat içinde başlar hareketi
-Reklam-
0 oy
(82 puan)
22 haftalık hamileyim uyumaduçışı zamanlar hergün hissediyorum canım hatta karnı daki hareketleri dışarıdan bakınca bile belli videoya çektşm:)) 
(5 puan)
Bazen bende dışarıdan belli olduğunu görüyorum  ama 26 haftalık olunca daha hareketli bir bebek olur diye düşünüyorum ama uykucu bir oğlum vsr
(5 puan)
Bazen bende dışarıdan belli olduğunu görüyorum  ama 26 haftalık olunca daha hareketli bir bebek olur diye düşünüyorum ama uykucu bir oğlum var:))
0 oy
(2,477 puan)

Canım hic hissetmemek sknti sen az da olsa hissediyomussun eger uzun sure hissetmedigini farkedersen soluna yatarak uzan uzanirken tatli bisiler ye mesela karam cikolata gibi cikolatalar yiyebilirsin o zaman da hala hissetmiyorum dersen kontrol amacli doktora gorunebilirsin ama az da olsa hissettigin icin bi sorun yoktur bazen bebisler 1 gun hic uyumadan hareket ettikleri zaman yorulup uyuyolarmis yani uyuduklari icin ya hissetmeyebjlirsin ya da az hissedersin. Benim bebegim 30. Haftasindan beri cok uyuyor mesela 30. Haftasina kadar nerdeyde gunun 20 saati yerinde durmayan bebegim 30. Haftasindan sonra tembelleşti bazen 2 gun bazen 3 gun hic hareket hissetmiyorum her defasinda boyle olunca doktora gidiyorum doktor bebegin uyuyor kalbi guzel atiyo bi sorun yok diyo hareket icin serum takiyo o serumdan sonra bebegim zaten enerji patlamasi yasiyo icimde :D ama yine hissetmesem yine giderim ilk gebelik olunca kontrol amacli giderim yani sen az da olsa hissediyomussun 1 gun boyunca hic hissetmedigin zaman kontrol amacli gidersin hastaneye :)

İlgili bir soru bulunamadı

650,117 soru

3,423,766 cevap

4,255,765 yorum

183,731 üye

...