0 oy
69 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (10 puan)
14. haftada su gibi bir kanama geldi sonrası lekelenme şeklinde Dr sebepsiz dedi ve progesteron başlattı . kanama alanı boşalmış başka tarafta biraz var dedi korktuğum büyümesi ve plesantayi etkilemesi dedi yaşayan varmı ne olur moral verin 
Gebelik haftası 15

3 Cevap

0 oy
(336 puan)
Benimde aynı haftalarda oldu sebebini bulamadı doktor ben sürekli yattım korktugum için hem kanama  sonrasinda leke oldu  iğne ve fitil devam ettik. Bir süre sonra bişey kalmadı şükür 39+2de doğurdum;)
-Reklam-
0 oy
(345 puan)
9. haftada lekelenmem başlamıştı 14. haftada kanamam oldu canım sonrasında lekelenme şeklinde devam edip birkaç gün sonra tamamen kesildi sonrasında lekelenme dahi yaşamadım lekelenmem olduğu sürece her hafta neredeyse doktordaydım hiçbir sorun olmadı kanamam olduğunda ise doktorlar bile anlamadı neden kanamam olduğunu aynı sen gibi eski kanama alanı demişlerdi şimdi doğum yaptım 2 aylık olduk bile sende kucağına sağlıkla alırsın inşallah bebeğini endişe etme bazı gebeliklerde kanama lekelenme olabiliyormuş benim doktorum kanama kırmızı olmadığı sürece korkma kahve rengi vişne çürüğü gibi lekeler sorun teşkil etmez eski kanamalar demişti bende 16. haftaya kadar progestan kullanmıştım..stres yapma lekelenmem var diye geçiyor.genelde ilk 4 ay olabiliyor.. dikkat etmekte fayda var ben çok ayakta kalınca lekelenmem oluyordu bol bol dinlen canım.. 
(10 puan)
çok sağol . peki karnında arada ufak ağrı oluyo muydu
0 oy
(345 puan)
9. haftada lekelenmem başlamıştı 14. haftada kanamam oldu canım sonrasında lekelenme şeklinde devam edip birkaç gün sonra tamamen kesildi lekelenme dahi yaşamadım lekelenmem olduğu sürece her hafta neredeyse doktordaydım hiçbir sorun olmadı kanamam olduğunda ise doktorlar bile anlamadı neden kanamam olduğunu aynı sen gibi eski kanama alanı demişlerdi şimdi doğum yaptım 2 aylık olduk bile sende kucağına sağlıkla alırsın inşallah bebeğini endişe etme bazı gebeliklerde kanama lekelenme olabiliyormuş benim doktorum kanama kırmızı olmadığı sürece korkma kahve rengi vişne çürüğü gibi lekeler sorun teşkil etmez eski kanamalar demişti bende 16. haftaya kadar progestan kullanmıştım..stres yapma lekelenmem var diye geçiyor.genelde ilk 4 ay olabiliyor.. dikkat etmekte fayda var ben çok ayakta kalınca lekelenmem oluyordu bol bol dinlen canım.. 

İlgili bir soru bulunamadı

651,001 soru

3,427,167 cevap

4,259,698 yorum

183,994 üye

...