0 oy
103 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (719 puan)
2 hafta önce kasık ağrısı şikayetiyle acile gittim idrar yolu enfeksiyonun var deyip tek kullanımlık şase ıcindeki suda eritilen ilaçtan verdiler. Onu kullandıktan 3 4 gün sonra poliklinik randevuma gittim doktora enfeksiyon çıktığını böyle bir ilac kullandığımı söyledim ama yeniden tahlil istemedi sadece bol bol su ic dedi. Su içmeye özen göstermeme ragmen 2 gün önce idrar yaparken yanma ve sık idrara çıkma başladı tekrar acile gittim. Tahlillerimi kiyasladigimda öncekine göre daha da artmış doktor yine ayni ilaçtan ve ek olarak gunde iki kez kullanmam gereken antibiyotik verdi. Kültür de istendi ama henüz sonucum çıkmadı çıktığında poliklinikte goster dedi. Toz ilacı dün gece ictim. Haptan da 3 kez kullandim ama şikayetlerim git gide daha da artıyor. Idrar yaptiktan sonra yarım saatten fazla yanmam geçmiyor. Baska ne yapabilirim?
Gebelik haftası 15+4

1 cevap

0 oy
(96 puan)
İdrar yolu enfeksiyonu kapmis olabilirsin 6 ci haftada olmustum bende hastanede yattim bi hafta iyne serum taktilar gecti. Enfeksiyonun adi sistit
(719 puan)
Enfeksiyon var zaten ama verdikleri ilaclar fayda etmedi etmeyecek gibi. Uzun süre antibiyotik kullanımı da sakıncalı kullanmasam enfeksiyonun kendisi de bebek için sıkıntı şaşırdım kaldım. Gittigim gun normal serum verdiler bilmiyorum ondan mıdır nedir o gun cok rahat geçti.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 91 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.

647,920 soru

3,415,628 cevap

4,246,106 yorum

183,139 üye

...