0 oy
355 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
Şeker yüklemesinin artı ve eksileri nelerdir 

Etrafımdakiler şeker yüklemesi yapmamı istemiyor ama eğer doktorum bu testi isterse bu testin sonucundaki artı ve eksiler nelerdir merak ediyorum ona göre yapmak istiyorum 
Gebelik haftası 24.3

5 Cevap

+2 oy
(11,110 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yaptırmanızı istemeyenler kim, hangi tıp fakültesi mezunu? Sizin dinlemeniz gereken tek kişi doktorunuz. Eğer sizde gebelik şekeri varsa ve farkında olmazsanız Allah korusun ölü doğuma kadar gidebilir bunun sonucu. Bunun sonucunda kim üzülecek sizin gibi? Kimse. O yüzden doktorunuzu dinleyin. Genel şeker durumuna göre bazen doktorlar istemeyebiliyor, bazen de özellikle istiyorlar. Doktorunuz sizden test isterse yaptırın. Nokta.
-Reklam-
+1 oy
(49 puan)
Ben şeker yüklemesine şüpheli yaklaştığım için yaptırmadım. Amniyon sıvısı fazlalığım olduğu için doktor şeker hastalığından şüphelendi fakat yine de yaptırmak istemedim. Sadece açlık ve tokluk şekerime baktırdım. Şeker yüklemesine karşı aklınızda soru işareti varsa böyle yapmanızı tavsiye ederim. 
+1 oy
(379 puan)
Gebelikte şeker yüklemesi çok önemli, etrafındaki diplamasız kulaktan duyma doktorlara güvenme, kontrollerini yapan doktor yapılması gerekiyor dediyse yap. Benim 6 haftada şeker yüklemem yapıldı ve şekerim olduğu ortaya çıktı, aynı zamanlar bu grupta şekeri yüksek çıkan gebelerin ne kadar soru cevap yorumları varsa hepsini okudum, 3 doktorla görüştüm fikir aldım, hepsi de şekerin bebeğe olan bütün zararlarını anlattı, ha Bi de burada grupta Bi kadın 39 haftada şeker hastalığı yüzünden bebeğimin kalbi durdu deyince şeker hastalığının bir gebe için ne kadar ciddi  bir sorun olduğunu daha iyi anladım. Şeker yüklemesi yaptırt, önlemini al, bebeğinin hayatını tehlikeye atma cahil insanlar yüzünden.
0 oy
(101 puan)
Arti eksi bilemem ben yaltirdim ve cikti aylardir diyetle dikkat ediyorum olcuyorum bi yandan 
0 oy
(579 puan)
Açlık ve tokluk kan şekeri baktırdım ben . 

647,194 soru

3,412,999 cevap

4,242,780 yorum

182,932 üye

...